Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog takvih kao sto si ti i propada nam drzava
meni dodik super lik se zajebaje i nemoremu niko ništa a dadnuo mi je bijo i 50 maraka prija 3 godne aod ko fol mojije muslimana ćuna samo lažu i zato kad bidnem imo za 3 godine 18 na izbore zanjega glasam
93. su u BiH doselili 300000 srba iz krajine, a sada pokusavaju dodati još 200000 sa Kosova. Pa za par godina i pola miliona iz Vojvodine kako bi u BiH srbi bili najbrojniji. A gdje je sada hrvatski i bosnjacki vitalni nacionalni interes
nije 93 vec 95e.A s druge strane i Bošnjaka se puno doselilo sa Sandžaka i muslimana iz arapskih zemalja.Tako mi je svejedno hoće li doći ovi sa Kosova, ako i dođe neće sigurno u Mostar i Hercegovinu već njemu u Banja LUKU I Laktaše.
Po kojem pravu moze on kao predstavnik nekog iz BiH da ide na sastanke a zvanicno se jos nisu ni vidjeli nit ima naznaka da ce se predsjednici vidjeti. Izgleda da je seljo dodik veoma bitna karika u vladi Srbije, kakva tuga, zao mi tog naroda tamo.
Ma ni sekunde ti ga ne treba biti žao, kao ni ovoga "našeg" (šta god to značilo), kakav narod takva mu i vlast, ha-ya!