Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj to... juče im trebaju pare da nekako funkcionišu a danas najednom ne trebaju nikom... ako fkt ne treba što su se dizali onoliki krediti???
Molim redakciju stavite upozorenje: TEKST SADRZI SLIKU UZNEMIRUJUCEG SADRZAJA HVALA
Zdravo, Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Precious Ovia, privatni kreditni zajmodavac otvorio financijsku priliku svima koji trebaju bilo kakvu financijsku pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke pod jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima. kontaktirajte nas danas e-mailom na: ([email protected])
Sad ispade da ne treba nikome. :)
Dace vam braca Rusi cunu pod pazuh
HAHAHAHA ZATO STE BAKIRU A I ON VAMA, LIZALI GUZICU NE BI LI DOSLI DA EURICA, CIM SE DOBIJU PARE SVAKO NA SVOJU STRANU, JADNICI PROVIDNI...
ZASTO JE NA CLANKU ZA KREDITNE KARTICE ISKLJUCENO KOMENTARISANJE J E B E M VAM MATER
zato sto su im to sponzori. kontas,daju im lovu, ovi im objave clanak, isto kao sto Dog Trust njima lovu daje za reklamu, pa onda ovi svakih 10 dana clanke o kucicima i macicima izbacuju.I gdje ces ici protiv ruke koja te hrani( tako oni razmisljaju) Nema nezavisnih medija, nazalost
Eto sad nikome ne trebaju ??? A toliko su donedavno zavrtali narodu ruke i gazili svoje dostojanstvo da dođu do njih, da je to sad milina gledati kako pokazuju ko su i šta su !
Sto bosnje pucaju od zavisti kad dodara kaze da mu ne treba kredit :D kaakooo? Al eto..ako vam je za utjehu ..vjerovarno bi se utalio s rusima
Ljepotani
ma voljeli ih ili mrzili ali ovaj put su u pravu,ta opozicija samo grakce
Dodik je u posljednje vrijeme postao neobicno zabrinut za reformsku agendu (sta god to znacilo). Mislim da su i njegove najvjernije ovcice sada shvatile da je baja dotjeran pred zid.
Najgore je sto im narod vjeruje... I njima, i SDA, i HDZ-u... Kako inace objasniti cinjenicu da vladaju ovoliko koliko vladaju, osim da je ovaj narod totalno glup... Ovo kao u onom vicu kada Mujo ode doktoru na rektalni pregled, i doktor ga pita osjeti li prst, na sta Mujo kaze da osjeti, a oda mu doktor pokaze obje ruke i sve prste...
tako što je broj od njih zavisnih parazita koji uredno glasaju premašio broj ostalih, koji, sistematski ubijeni u pojam, sve više i više odlaze.
Tako sto ovi tzv. normalni ne zele izaci na izbore i glasati , ako nista onda protiv njih. pri tome to pravdaju cinjenicom da nemaju za koga glasati, a u stvari su lijencine kojima je problem odvojiti sat vremena i pokrenuti guzove zabetonirane za kaficke stolice.
...'ta će MMF... :))
Ahahahahaha...a ne treba jel?
pa to je bas dobra vijest :P, kome treba kredit
Dodick i prva daMu RS-a ;)
odlično! :)))
@Max_Bunker koja titula ;))