Komentari (576)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GONITE SE U PM :)
@PokretacPromjene2 ok potpisujem za Zeljka...
@PokretacPromjene pametnom dosta
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Samo izgovori. Stoko! Pišate po sirotinji, sebe uhljebili. FUJ
@PokretacPromjene2 Slažem se.
@PokretacPromjene2, slazem se, nekog cestitog treba nac
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
covicu lisico namazana,vjerujemo da bi ga ti dodiku zabio u sekundi da imas muda,ali oni bez muda imaju lukavstvo nadomjestak,nesto kao proteza.pa gnjido zar mislis da smo mi ludi,naivni iz knjiga andrica,selimovica i td,da ti i dodik samo vozite istu limuzinu koju su vozili karadjic i boban.nego pazite se gume su vam malo ostarile.zapamtite obadva,proslo vrijeme sad neko nesto i zna i nauci i primjeni.eto obadvojica ste multimilijarderi,pa podjelite srpskoj i hrvatskoj sirotinji.nama ce bake .
Ko do sada je bilo sve med i mlijeko
Dodik i Čović saglasni:Biće teško poslije revizije! -Kao da je prije revizije,bilo nešto bolje!
Ako vam je stalo do naroda cijele BiH neka nebude nista tesko da se konacno krene prema boljem. Jedino posteni razgovori mogu stvoriti postenu klimu za napredak, a isto tako treba biti i spreman za kompromise .Ali kod nas izgleda da se sva trojica odnose prema drzavi kao njihovoj prciji. Uozbiljite se, i krenite naprijed. Muka mi je vise od vas i vase nesposobnosti.
Čović državni neprijatelj broj jedan, koji je stao na stranu Srbije i JNA, koji su izvršili agresiju na priznatu BiH i počinili zločine građanima nesrpske nacionalnosti, se je očitovao kakav je njegov odnos prema BiH i svim građanima koji su protiv projekta velike Srbije.
" koji su izvršili agresiju na priznatu BiH" hahahah ta tvoja trula bih je nacrtana unutar sfrj a ta tvoja nacija booosnjoook je izmisljena u hotely holiday inn. ti si obican srbin poturceni a sto se tice agresije ta tvoja iscrtana kao strip bih je izvrsila agresiju na SFRJ zapravo bi beograd trebalo da vas tuzi za agaresiju i da vam se naplati sve od dolaska turaka pa na ovamo.
A to do sada sve išlo kao po loju,treba vas skloniti sve redom.
Koji ste vi razbojnici i ublehaši. Kakav konsenzus u troglavom predsjedništvu je uopšte moguć kada je jedna od tri glave zvanično OSUĐENA za genocid, a Bakir je još veći levat što se kao fol upuštao u već izgubljeni proces.
Gore bi bilo od žrtava genocida da Softić nije predao to pismo sa prilogom.Bošnjaci zbijte redove jer su se udružili ovi koji imaju matične agresorske države Srbija Dodo,Hrvatska Čovič i zamjena Avdiću crnogorac Šćepo. Ali neće ni sad moći proći.
Hebem vam fameliju ibojici covic je kao dodik
DVA GLUPANDERA NEMAJU STA DRUGO NI PRICATI....
55% bez posla i perspektive,korupcija,kriminal,nepotizam.nemate nikakvog ekonomskog ili socijalnog plana osim sledece transe mmfa a na vlasti ste 20 godina.U VAMA JE PROBLEM GOSPODO!
Hahaha... Dodo, ode li se kad-kad kod Trumpa na inaguraciju hehehe... Placi zdopi placi, treba vam na svakom koraku sah davat poput revizije dok ne krepate.. i tebi i tvom butt-buddy-ju Covicu, Kurcicu-Palcicu
Dobar je ovaj dvojac , ublehaša.... Čovke ( stožernik ) , preCdnik kradeZeeeaaaa , osuđeni kriminalac( prvostepeno) , ..itd And Milojko-Ronhil , samozvano nazvan Ba-ja , čovek na crnoj listi najvažnije zemlje sveta , čovek sa krivičnim prijavama , i čest gost tužiteljstava ... Ba-ja rekao da ne ide u Sarajevo ..,a malo ,pa eto ga daje neku izjavu u Šeheru... Kriminalci se vrlo dobro razumeju ...Još samo da narod progleda...
bando odvratna
covjek koji rusi BiH cijelo destljece, negira njenu drzavnost, osporava joj suverenitet, zove je privremenom, mrzi BiH, ruga joj se , ne dozvoljava da Bosanci Bosnjaci svoj jezik u svoj drzavi zovu kako oni hoce, odrzava antideytonski i protu ustavni referndum ...i taj govori o tuzbi za genocid kao avanturi zemljo otvori se
ko vas jebe.imali ste bih takvu kakvu je zelite u sfrj. hteli ste da surujete sa strancima i da mrzite svoju hriscansku bracu. zapoceli ste rat. sad jedite govna koja ste srali vekovima.
Bosna je za sve otvorena, kome se ne svida, srbija i hrvatska nisu daleko !! A ovog Dodika treba Bakir da uhapsi isto kao i ovog pacenika do njega.