Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago Hrvatima kad njihov “nacionalni” predstavnik ceka sta ce mu reci RS i Srbija i kad nema svoje misljenje... koja debilcina izdajnicka
@BHRealnost3 Smije li pica pitati, kada ce Dodik dozvoliti povratak Hrvata u RS?!.... a ja,...to nije hrvatski nacionalni interes... to mu je rekao Vucic ... hrvatski interes je blokirati drzavne institucije i blamirati se pred EU slavljenjem zlocinaca!!!!
@BHRealnost3 A trebao je obici svih 6 hrvata koji su se vratili u RS...reda radi... a mislim da mu se ni Dodik ne bi naljutio, ako bi to slucajno uradio
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
PA OVA DVOJICA SU ČEŠĆE ZAJEDNO NEGO SA SVOJIM ŽENAMA
Ne zna se ko vise mrzi Bosnjake od njih dvojice! Smisljaju kako da naprave jos jedan problem, sta reci, jadna je zemlja u kojoj luksuzno zive oni koji je zele RASTURITI, susjede RASELITI i naprnapraviti zlodjela veca nego ona koja su se desila!!!
ja predlazem mirno razgranicenje...bosnjaci neka sarajevu,zenici i tuzli dodaju srednju bosnu koju bi mjenjali sa hrvatima za bihac i krajinu...hrvati neka srbima daju posavinu a srbi bi se povukli iz vukovara i baranje...tako bi bosnjaci prvi put u istoriji dobili svoju drzavu i mogli bi sami odlucivati o svom uredjenju...srbi se pripoje srbiji a hrvati hrvatskoj i vjerovatno vise nikad nebi imali sukoba...vredi razmisliti o mom predlogu jer je realan i garantuje vjekovni mir.
Istorija je uciteljica zivota a ona kaze da sve sto bosanska pamet smisli treba raditi potpuno obratno jer se radi o negativnoj pameti. Tako ako se braca muslimani i na nasoj i na cetnickoj strani dogovore da spoje Beograd i Sarajevo preko Visegrada ili Tuzle, NE,NE, NE...nikako, treba ukljuciti POZETIVNU PAMET I uraditi potpuno suprotno..TREBA BEOGRAD I SARAJEVO SPOJITI PREKO PELJESKOG MOSTA A TAJ MOST TREBA NAPRAVITI VISECIM tako da se moze u svakom momentu ono rasklopiti
Izgleda nema nista od Herceg-Bosne...dosao Covic kod Dodika da ugovara povratak Bosanskih Katolika u Banja Luku i okolinu, Prijedor...Posavinu...haj neka je sa srecom.
vazno je da se vi turci necete vratiti nikada jer smo vas smestili u rezervat zvani fekalistan
Nebih sad ulazio u polemiku ko ima vise Turskih gena...500 godina i nije mali vremenski period. Odi na izlet u BiH Beverly Hills-Kozarac, samo 30 minuta voznje od Seher Banja Luke prema Prijedoru, imaju dobre cevape i Begovu Corbu u restoranu Stara Basta. Popij pivo i pogledaj dobru utakmicu, mrznja nije dobra za zdravlje...
Jutros u Sarajevu, Zenici i Tuzli nestasica pelena veceras nestasica aparata. Ojha braco!
Žal za ratnim zločincima............SMRT ZLOČINAČKOJ IZDRKOTINI HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji i koji žale zbog smrti ratnog zločinca SRaljka..........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
ne izlazi iz rezervata jer uskoro je praznik cetnika na trebevicu,trebas nam za kurban turcine
Oj drugovi jel vam zao...Odlazeca administracija genocidne tvorevine i ustaske banovine se sprema da napravi sto vise stete kad vec moraju ici. Treba ocekivati razvaljivanje pruga, dizanje mostova u zrak i td. Hajd, nalet vas bilo i dosta ste nas jebavali u zdrav mozak.
oj drugovi jel vam zao...Odlazeca administracija genocidne tvorevine i ustaske banovine sesprema da naparvi sto vise stete kad vec moraju ici. Treba ocekivati ravaljivanje pruga, dizanje mostova u zrak i td. Hajd, nalet avs bilo i dosta ste nas jebavali u zdrav mozak.
oj drugovi jel vam zao...Odlazeca administracija genocidne tvorevine i ustaske banovine sesprema da naparvi sto vise stete kad vec moraju ici. Treba ocekivati ravaljivanje pruga, dizanje mostova u zrak i td. Hajd, nalet avs bilo i dosta ste nas jebavali u zdrav mozak.
Jos vam Bake fali i da vas prokletem ........
"njihova politicka situacija ne moze biti teza.Oni su gotovo irelevantni.Sto god da kazu,ili predloze ne uvazava se nigdje osim medju njima dvojicom.Ali sta mogu?Mogu pokusati da podvale;mogu pokusati da isprovociraju,na ovaj ili onaj nacin.Zato Bosnjaci/Bosanci oprezno."
@CrniPantelija ako tom zestinom nastavis mrziti, treba da znas da ti ne gine rak uskoro. nadam se da ces uspjeti da se oslobodis tog otrova s kojim lijezes i ustajes. ja ti zelim sve najbolje!
@CrniPantelija oni se pitaju samo u fekalistanu,par km desno,levo,gore,dole od teherana-sa rezervat pored gaze nazvan fekalistan
Sastli se da definišu strategiju za sljedeće izbore, tj. kako još 4 godine ostati na vlasti. Koja retorika? Koja tematika? Šta staviti u fokus? Ko će biti novi stari neprijatelj i zašto? Kako ocrniti drugoga da se sa sebe skine pažnja i s kim sklopiti savez, barem dok izbori ne prođu? To su bile tačke dnevnog reda. A oko lokacije žderanja i pijenja su se lako dogovorili.
Zelembachi na aparatima, :)). Ovo je logican epilog, da se hriscani drze zajedno u vremenima iskusenja. Sta vam nije jasno? Hrvati i Srbi su podosta rascistili racune, polako se vraca imovina Srbima u krajini, a Srbi nemaju vise pretenzija na hrvatske teritorije niti Hrvati na srpske, tako da je ostalo jos samo da se distanciraju od religioznih fanatika trece i najfriskije vjere na podrucju BiH. A sad salu na stranu, svi ste vi ista balkanska retardirana g....a.
Dogovaraju novi UZP. Nekad karadjordjevo, danas banja luka. Glumci se mijenjaju ali su likovic isti, i igrokaz. Medjutim, nema vise statista...
@vizitor Nista UZP, sada planiraju kako ne otici u KPD.
Sve po nalogu eu ☝️
pričajte šta hoćete, ali oni se krešu :D
Valja čekati vijest da su se uzeli.☺
@Hal0met Vjezbaju za zatvora, da im ne bude neobicno. Zna se da obojicu tuzilastvo godinama vreba, sada oni kontaju kako da se izvuku, pokusavaju da uvuku narod da bi spasili svoje dupe, ali avaj.