Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deyton je podjelio BiH a iz dana u dan podjela je sve uvocljivija i jaca. Svak vuce na svoju stranu. Nista se nije novo desilo poslje raspada SFRJ, mislim sto se tice granica, pa cak i Kosovo je imalo iste granice kao autonomija Srbije, kakve i danas dan ima. Jedino u BiH je stvorena nova linija, novi entitet ili kako vec, sto nikada nije postojao prije. Podjela BiH nije pitanje, jer ona je vec podjeljena u dusi naroda. Toliko od mene koji malo gleda realnije na cinjenice.
Tako je poznata floskula \" svi su isto krivi\" od strane hostaplera iz medjunarodne zajednice....
\"Destruiraju\"? I ne destruirali je kad smo \'destruirali\' svoj sopstveni jezik!
I hoce li vise ta Erceg Fosna da se napravi , krvacki entitet sa tisucu godina tradicije osnovana prije 20 godina u Grudama. Dayton moze da se mijenaja ali uz saglasnost sve tri strane .Dogovori Dodik i Cavic ,jaranski njihovi ,ne piju vode.Ako je Dodik toliko zapeo da Hrvati dobiju entiet ,neka im da 20 % od teritorije koju je oteo genocidom.Da mu pokaze kakav je jaran. Posto Hrvati igraju otvoreno na kartu Dodikovu ,trebao bi drevni Bosnjo da se opameti.Nema biznisa za Skutore u Sarajevu ,kao sto nema za nas u Capljini i Mostaru.Treba da se jednom vise opametimo ,ne da glumimo nesto sto oni iskoristavaju.Naprave 20 zgrada u Sarajevu ,dok Hidrogradnja krepaje.Drevni Bosnjo uviej kdobije po g..... zbog svoje naivnosti.Te pare koje oni zarade nose u Grude (sve su firem registrovane u Grudama da ne bi ni banke isplatili poreza tamo gdje kupe pare. Treba se osvijestiti i shvatiti da Hrvati su neprijatelji BiH na isti nacin kao Srbi samo igraju perfidno
a malo o prosperitetu,EU,NATO-u,novim radnim mjestima,procesuiranju lopova koji su na vlasti? samo pgledajte komentare.nije ni cudo sto zivimo u bijedi kad smo svi bijeda u mozak. KAKVI LJUDI TAKVA DRZAVA
kreteenko stajerski chelavi. sestre se sebi nayeebo
Vi pravoslavni Bosnjaci i vi katolicki Bosnjaci mozete da se iselite u pravoslavna a i katulicke vukojebine a za postene pravoslavcei katolike Bosnjake ima mjesta u nasoj dragoj i voljenoj BiH.
Zivio Dodik, veliki Vozd, PRESIDENT, najveci posljeratni sin Republike Srpske, koji je uspjesno privatizirao i Telekom Srpske, i prodao Rafineriju u Brodu, i s tim paramo izgradio velebno zdanje institucija RS i prve kilometre autoputa u BiH (nije bitno koliko km, bitno je da su najskuplji u svijetu). Nepogresivi vodja sad odlucio da krene konkretno sa ukidanjem Bosne i Hercegovine, pa poceo od njenog manjeg dijela, redom entitetske agencije i zavode. Vjezba PRESIDENT za generalno gasenje svjetla, daljinskim upravljacem kada se smjesti u posljednji avion za Beograd, direktno u dvoriste vile na Dedinju! Vrijeme je da pocnem sakupljanje potpisa za inicijativu \"Ulica Milorada Dodika\" u Sarajevu. Ali da bude osvjetljena strujom buducih hidroelektrana na Drini, grijana gasom iz Juznog kraka i poplocana gluposcu gradjana Republike Srpske!
Haj\' ba sjasi nam s k..a.
A lijepo smo im govorili ne slijedite Dodika i njegove supljarije ali uzalud, nisu htjeli da slusaju......
ovog treba nogom u zicugu
a prci li kacavenda ove ucenike u prostorijama crkve ili ide na adresu?
\"RS je bolji dio Bosne i hercegovine \" kofrcio se Dodik i njegova klika pa se sve svede na ovo: lada RS namerava da svim zaposlenima u javnom sektoru (40.000 radnika) iduće godine smanji plate za 10 odsto. Kresanje ličnih zarada neće mimoići ni prosvetu i policiju, koji su do sada bili izostavljeni iz „rezanja“ troškova! itd Javni subjekti u RS koji će biti ukinuti ili pripojeni: Republički sekretarijat za vjere Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Agencija za uzgoj i selekciju u stočarstvu Agencija za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi Agencija za vode oblasnog riječnog sliva Save Agencija za vode oblasnog riječnog sliva Trebišnjice Agencija za šume Operativni tim za traženje nestalih lica Zavod za prostorno planiranje Zavod za građevinarstvo Republička direkcija za civilnu vazdušnu plovidbu RS
Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav Ja nisam Hrvoje ja sam Srbislav
...i svi misle da ce sve krenuti nabolje ako ostanu samo \'\'nasi\'\' tj. ako nestanu \'\'oni drugi\'\'. E moje budale. Pa ce vas onda vash potkradat, al cete govoriti \'\'neka, bolje moj da me krade, nego oni drugi\'\'. Ovdje se mentalitet mora mijenjati, mora se izaći iz plemenskog načina razmišljanja. Gospodo, mi smo ovdje upuceni jedni na druge, i samo zajedno možemo riješiti probleme, šta se desi jednom, odrazit će se i na drugog i trećeg, samo zajedno možemo preživjeti i u zajedničkom je interesu da preživimo.
Ma pustite supljake Otcijepljenje RS nije moguce mirnim putem ipak je ovo Balkan, dakle pokusati se otcijepiti je moguce samo novim ratom. Za rat je potrebna vojska, ima li RS vojsku? Za rat je potreban novac, ima li RS novac za rat? Na koncu ima li RS snagu da pokusa otcjepljenje? Ma to je utopija. Ali treba pustiti da Dodik prica narodu bajke, dok ih vodi u ponor i bankrot.
otvaranjem predmeta pod brojem 2094/ot, 5. novembra ove godine, Milorad Dodik, uz svojeg sina Igora, našao pod njemačkom istragom Afere Hypo, piše web portal SEEbiz.eu.