Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cvetković-Maček, Pavelić-Nedić-Mihajlović, Milošević-Tuđman, smradovan-boban, sratko-kordić, dodcik-čović, - a sve u cilju bezuspješne podjele države BiH........
Izgradnje privatne drzave krece sad.Kontaju,kada moze C.Gora,Kosovo biti privatna svojina sto nebi i BiH.Trazili smo uzivajmo.
Ono sto ovi pakasi presučuju je da u bosni veliki broj srba i katolika je glasao za Komsića jer su zeljni nečega iz komunizma koji je svima bio veoma uspjesan,a o njihovo naprdivanje niko ozbiljan vise ne prati.Samo ostrasčeni nacisi koji ne mogu normalnom svijetu da se nametnu i izumrijet će ko dinosauri.
Plan uništenja podaničkog i kukavičkog kalifata...
....a povratak u knin i na Kosovo?Dogodine??:)))))))
Bircus pajdasi, nasljednici Milosevic-Tudžman, Karadžić-Boban, sta i kako nam spremaju pogledati u dokumentarcu na You Tube ZLOCINI U IME HERCEG BOSNE.
sastaju se clan Predsjednistva ispred hrvatskog naroda i covic :)))
kad je badema rekla jebbo te doktor nauka kad si u vojkovicima
.... "osovina zla" !!!
dva srbina
...srbin i srbin i po...
Ovaj ujko UZP eovac da moze kako u pakas da udje dodi a ovaj ga ni strucno. Koje potrckalo i smrad. Fujjj ima li gori ljudi od njih
nijedna Pro bosanska stranka nebi trebala da ide u koaliciju sa ovom bandom
ugrozba kme kme ugrozba
pitanje kako da 40% stavovnistva vlada nad preostalih 60% odgovor razbij 60% posto na 20%+10%+30% GLUPE BALIJE!!!
@mmikimaus meni isto ko god da vlada.
@sabahudin1MJERIulje bravo :) u sridu !
Danas pada dogovor o završetku bejha...
predivni ljudi, cesto im se blize familije zenskog roda sjetim