Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će on na kraju najveći Bosanac od svih nas!
dodik je jedini realan politicar u bih....i jedini koji moze nesto da uradi....bakir ce bosnajke da ukopa i bit ce evropski palestinci..... a covic i onako brine samo za svoj dzep
@Qemalji ...sipac..oces slovo u na celo?....aaahihihihihhihihiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
tako je dodo, znam ja da si ti normalan kad se kamere ugase
Prvi bosanac svijeta
kad se kamere ugase bake odma smislja neku novu apelaciju....i tako vec 20 godina.....dodik je jedini realan politicar u bih....i jedini koji moze nesto da uradi....bakir ce bosnajke da ukopa i bit ce evropski palestinci..... a covic i onako brine samo za svoj dzep
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ZNAMO SE MI PREVISE DOBRO ,DESET GODINA IZJAVLJUJES DA TI JE CILJ UNISTITI BIH, SAMO NAIVCINE I TO ONE TESKE MOGU OCEKIVATI NESTO DRUGO.
Medo brundo
Njemu treba samo dobro mamu je..t. Dad govori vako sad onako.
Nije problem u BiH, veci je problem u Hrvatskoj i Srbiji koji se mjesaju u unutrasnju politiku BiH. Npr. Hrvatska koja je pokusala da lobira za Covica u citavoj EU, a time problem BiH pravi problem EU, oni nemaju vremena niti interesa se time baviti. Imaju puno vecih problema Brexit, Italija i jacanje desnicarski stranki u citavoj Evropi.
pa jbt ti i bake ko od majke rodene braca samo taka. Kada napravite plan ono e od 11.18 cemo zajebavat ljude i punit nacionalizmom a od 4.2.19 bit cemo slozni
ahahahhaha... cuj mu supljacke price ... prepao se informacije da mu EU sprema blokadu ... i na ovu njegovu ublehu nasjedaju godinama .... osim amera koji ga drze na crnoj listi a gdje ona black list posebna ...
Dajte djeci budućnost, neka žive u miru i zajedništvu.
Tako je Mile!
Ja sam sretao cura iz okolice Doboja, pa po njihovom naglasku to su prave Bosanke. Nikakve veze sa Srbijancima.. pravi onaj bosanki izgovor i jezik.. a sretao sam Srbijance po EU, vjerujte mi to nekakva cigano vlahadija..
Cura iz Doboja, izgovor bas inaj "seljacki bosanski" 😆
Tko drugi priča nego ti Dodiče! https://www.klix.ba/vijesti/bih/dugorocna-opasnost-revizionisticke-politike-vlasti-rs-a-o-agresiji-na-bih-i-genocidu-u-srebrenici/190208049 Prvo NATO, pa onda ovo što kao fol pričaš!
Ovaj Rumun Dodik(Dodik na rumunskom jeziku znaći povratnik) je prije 10 godina rekao na tv stanicama da su srbi izvršili genocid u Srebrenici nad Bošnjacima a sad je promjenio ploču kad su ga poćeli Rusi plačati da bi ostao na vlasti.
Ljudi treba ga kakvom dobrom hodži odvest, garant je kako bi narod rekao naograjso...
Sutra ce reci da nije ovo rekao🤔
Vuk dlaku mijenja, al,' cud nikada!
Srba u BiH ima de facto manje od 25 posto a drže pola BiH.To ne može opstati jer su srpsku republiku stvorili na genocidu nad Bošnjaćkim narodom na ćitavom prostoru BiH od 1992/95.Prosjećna starost srba u republici srpskoj i u Srbiji je 43 godine.Iz srpske republike se 2017.god.iselilo 67 hiljada srba a 2018.god 58 hiljada.