Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje ima da si protiv drzave a placu dobivas od nje..
Dodike kralju, povlačim sve što sam mislio o tebi. Pokazao si se kao čovjek koji se najviše bori za Bosnu i Hercegovinu. Baznijaken sam!
ima kod nas, i to vrlo cesta pojava, da platis za nesto sto neces dobiti nikad.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
To sto on ne zeli drzavu kakvu je Muslimani zamisljaju, ne znaci da je protiv drzave. Znaci ako neko ne ispunjava sve vase prohtjeve on je automatski drzavni neprijatelj? Kad vi shvatite da vam stranci nece napraviti drzavu i da je ovdje jedino moguce naprijed dogovorom, BiH ce ostati osakaceni Frankestajn na aparatima Zapada.
Po drugi put ove godine se slažemo Dodo i ja. Samo da izađe na dobro 😎
Bravo
"IMA IMA..Ti si prjednik predsjednistva; tvoj stranacki kolega... pijun, predsjednik vjeca ministara, Kad ovo bude jednom juce ....sve vas treba tuziti,.. za zloupotrebu polozaja, ovlasti ne-savjestan rad .
Manje priče Dodiče
Ja vama kazem a vi meni ne vjerujete. Da se ovom covjeku dopusti sve bi doveo u red i nikome ne bi palo na pamet da se odcjepljuje... Al vi unitarna pa unitarna...
Svaka čast predsjedniče. Evropo kurvo, zavadila si nas, opljačkala, raselila. Milioni Bosanaca žive van svoje domovine zahvaljujući tebi, o Evropo kurvo.
putinska sluga optuzuje zapad, koja slucajnost :D Ovi bh politicari rade sve da bi spasili svoju guzicu ali neide to tako, kao i uvijek ste zakazali.
Pravo veli dodo.
Milorad im dao ideju da predsjednik RS-a bude i član predsjedništva a što nebi predsjednik F BiH takođe bio član predsjedništva i jedan presjedavajući ali Bošnjačke poglavice nedaju parazitskih radnih mjesta koja ite kako koriste za svoje familije . Svi više pokušavaju da naprave državu funkcionalnu ali Bošnjaci kao Palestinci samo prose i kradu.
100% upravu i ja kao bošnjak ga podržavam u ovome! Da li se iko od naših političara udostojio da izađe pref javnost ovako i direktno pita zašto?!! Ne smiju jer su pod njihovom palicom!
Upravu si
Čovjek je 100% u pravu po ovom pitanju uzeli su pare a vakcina nigdje ili na kašičicu.
Pa ako ko zna nesto o trgovini,avansima,muckama i drugim prevarama onda je to Mile Ronhil 100%. Namjerili su se na iskusnu mustru.Nedaj nas Mile.
Veliki Baja reče...jel' šta fulio...ajde ga pustite da raspetlja i riješi vaše paceraje sa vakcinacijom,svima če biti bolje...ma koliko vas bolilo i vrijeđalo beskonačno vašu sujetu
LeMi konta to jednostavno ko sa Ronhillom.