Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A NE GOVORIS KAKO STE NAMJERNO SLALI LJUDE KOJI SU TEK USLI U BIH, U FBIH BEZ ODREDJIVANJA KARANTINA? TO SI ZABORAVIO BARABO LAKTASKA?
@gooUser1584016874 TIPOVI NAMJERNO ZELJELI PROSIRITI ZARAZU? ZATO SE SIPA NE INTERESUJU, TO NE INTERESUJU TUZILASTVO KO JE IZ GENOCIDA I MASOVNIH GROBNICA TVOREVINE PUSTAO LJUDE TEK USLE U BIH DA IDU U FEDERACIJU BIH, NAMJERNO DA ZARAZE STO VISE U FEDERACIJI?
Toliko mi je razvaljen cmar, da kad god prdnem zasherem se u gace, uz svaki prdec izleti i kakac i sokovi iz guze, cmar mi ne drzi nista!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nego da pitam, kako fikretova firma koja nije uopste registrovana i jos poljoprivredna i prije nego se pojavi dozvola dobije ne samo odabir nego i pare na racun pa tek onda preko solaka dobije i dozvolunod agencije? Sta rade ostale firme sto ne tuze i agenciju i drzavu? Kako je moguce da malinar uopste kupuje nesto sa cim ne radi?
Karanteni u motelima, hotelima, svadbenim salonima. Procenat se uzima , ja bih se lično zalagao za karantene 🙂
a ivancov nista a vucic nista...cime su te uhvatili za damu...sve se moze kad se hoce
sad formirao kad je skoro keaj pandemiji a do aad si radio svasta krao sve kolike lazi kolike ublehe si pricao o masovnim donacijama a ono dobio jedva dva tamica donacija
Ovaj bi samo da zatvara.
evo citam da su i NATO i SAD poslali pomoc BIH i entitetima. ocekujem da dodik sad izadje i da se zahvali, da se osigura podrska nato-u i da nas ponovo uvjeri na NATO put BIH. isto kao sto je i za EU integracije rekao.
... da se razmotre mjere za mogući akcioni plan koji treba biti donesen.... Piši propalo. I to sve zbog političkog Sarajeva - kako sam Ja već nekoliko puta jasno naglašavao, meni je interes RS na prvom mjestu...bla bla....A danas mi se sviđa EU. Za 30 dana ću smisliti nešto drugo. Dok vidim ima li kakvih para na vidiku. Baja s. r.
Sve je kod vas ad hoc
Sta st vi opet ,imali neki razgovor sa kitom,a boze dragi!!
prije ce biti ho ruk grupa koji ste vi cobani
Narode dijelite ovo dalje: https://www.youtube.com/watch?v=e1pXM6u7GGU&feature=emb_title Novinari u bijeloj kuci kazu: svi smo vakcinisani - a stopa smrtnosti je 0.1% od korone!!! OVO JE NAJVECA PREVARA 21 stoljeca - i svi smo je izgleda samo tako popusili!!! DIJELITE VIDEO DALJE!!! ISTINA SE MORA SAZNATI!!!
I ovaj nema maske.
MILORADE fino sam ti rekao kada naucis neku stranu rijec da mi se javis...
Milorade seljačino nevaspitana.
Vid' sto se Mile picn'o. Na ovoj slici ne izgleda kao tipicna seljacina.