Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece svakako proci, pa zasto onda suce otjerati. Cim ti toliko lajes, znaci da to valja.
@gooUser1706008962 Pa o tom je odluceno jos 40-ih prosloga vijeka kada se voda sa Drine u cuturama slala za Zagreb.
ovaj ujutro misli jedno do podne drugo i uvece nesto peto. Sa ovakvima nikakvi dogovori nisu moguci jer ultimatumi i uslovljavanja ne treba tolerisati.
Za sve ovo je kriva Amerika koja je zaustavila ofanzivu armije BiH 95. godine.
Mislim da kada bi neko ozbiljno sjeo i porazgovarao sa Dodikom, bez da laze i ispuni obecano,da bi se dosta toga dobrog desilo u Bosni i Hercegovini. Ova je zemlja siroka za 10 puta vise svih naroda. Problem su ovi trojkasi koji na sve pristaju samo da fotelja ostane. Zamislite dokle su dogurali kad ih dodik proziva da su sluge strancima,i vjerujem da zna sto ih proziva.
Znaci Srbima i Hrvatima ne trebaju evropski zakoni. Hajde da je i to neko priznao. Neka se zna ko se zalaže za kakve vrijednosti
Dok je ovih i ovakvih ovde ce samo vrijediti srpski zakoni.
Ne mora ni proci. Sta sad...
Znaci vec sve potpisao.
Ima zakon, ima razni sudija koji se trude da ga protumače. Ima i nivoa u sistemu pravosudja. Kakve veze ima odakle je sudija. Kao voziš bicoklo na kineskom! Ne može se voziti biciklo jer ti treba kineski? Ne zajebavaj narod uništavaš svoju vlastitu zemlju, pola populacije ste raselili.
Muslimani vide sta se dogadja u gazi pa zasto onda muslimani vole europu. Zato jer su pametni. U Europi imas prava da kazes i da si musliman da te ljudi ne vrijedjaju zbog toga sto nije slucaj sa 'zaostalim' dodikom i 'zaostalim srbima'. Srbi 'zaostali u razvoju' zato jer podrzavaju dodika. Srbi koji su pametni otisli su na zapad. dodik je klovn i nista vise. Zao mi je njegovih 'najblizih' koji su kupili njegovu filozofiju da je covjecnost bazirana na nacionalizmu.
Što ga Dodik ponizi “On nije nikakav ministar vanjskih poslova, jer se samo zalaže za svoju malu političku partiju, koja je dobila beznačajan broj glasova u odnosu na nas iz SNSD-a”… papa Konakoviću
hoćeš, hoćeš, krme! kako ćeš ti hroktati i moliti sve institucije a tužilaštvo i sud sa stranim sudijama, posebno, da sarađuješ i pristaješ na sve, samo da ne ideš u prdekanu. povedi i vulićku, što se mene tiče.
Mile,nesto si ofalio...da nisi u kakvim brigama?
Laktaski vepru, nema ucjena. Promjene Ustava Bosne i Hercegovine mogu se ogledati u biranju samo jednog predsjednka, ukidanja genocidne tvorevine tzv. rs.
Tačno si govedo jedno veliko..
Što se tebe tiče . neće nikada proći, a to je samo alibi za tebe i slične tebi. Vi te zakone ne smijete uvojiti radi sebe, a ne nekih stranih sudija u ustavnom sudu.
Komšije, daj skinite ovoga inače se možemo priključiti poslije samo u afričke unije i saveze.
Al dodo naspusta hadziji hahahahaha placem 🤣🤣🤣🤣