Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni za pocetak nije jasno kako je moguce da velike patriJote komsic i izetbegovic nisu reagirali na onaj cirkus jucer na aerodromu, nego podanicki slusaju instrukcije velikog sultana koje turske drzavljanine trebaju isporuciti...i onda kazu bosna i hercegovina je nezavisna i suverena zemlja..
@Pablo_Escobar Pa juce vas je vecina skocila na vase granicare braneci tursko obezbedjenje.
Sva priča oko Gulena i gulenovaca je izmišljena. Svi oni koji ne misli kao Erdogan proglašavaju se gulenovci. Nešto slično je uveo i Bake pa kaže da su samo Bošnjaci i muslimani oni koji glasaju za SDA. Onda ispada da u BiH ima 10% Bošnjaka.
Erdogan je u pravu. Kada bi bio drugaciji Turska bi zavrsila kao Egipat, Libija, Sirija ....
Kako može biti ozbiljan kada hoće.
Kakav quratz "gulenovci" , naguravanje i Kosovo. ''Dodik je rekao kako je danas vršena opsežna rasprava o regionalnoj situaciji te da je na kraju usvojena deklaracija koja se odnosi na EU integracije, migracije, digitalizaciju i slične stvari koje se odnose na regionalnu saradnju.'' Brko znaci je dosao da uvali jos garagana u banana drzave.
Sejso Komsic je veci musliman i bosnjak od bakira!
na klixu ima dosta gulenovaca.treba od njih poceti.
prevrće se Tito u grobu kad je vidio scenu na aerodromu... dobro došli braćo Turci, vaši robovi Bošnje na raspolaganju!
Hajmo ljudi dobri svi proucit jednu El-Fatihu za nasu bracu i sestre iz Srebrenice
Dodik mudar i odmjeren
Yavuz i Hizmet na aparatima
OPET DODO SE-RE I NIKOM NE SMRDI, DO KAD CE?!
juce sto je popljuvao danas je polizao 😆😆
Vrijeme je da se BiH okrene i čvrsto odluči na zapad i Europu i da sarađuje sa zapadnim zemljama na svim poljima. Manite se istoka i zaostalih dijelova svijeta.
@Pakashoni Hoce li zapadne zemlje sa nama da saradjuju?
Osilio se brkica. Ovo je Bosna i Hercegovina zemlja na teritoriji Europe a ne turska kolonija. Misle da se mogu bahato ponasati kao na aerodromu a onda mu zastitare napuca GP BiH. Nije Bosna ničija privatna avlija i sve turkofile i dupelisce treba uputiti da je ovo BiH a ne Turska
S kim smo se mi u kolo uhvatili! Turska, Srbija, Kosovo, Albanija! Najzaostaliji narodi na tlu Europe, ali mi prednjacimo i u tome.