Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merhaba aşker 😚
Od njih trojice,dodo najvise lici na turcina
samo jos treba da odpjeva na turskom tursku pjesmu ''Osman Aga'' kao sto je Ivica Dacic uradio ispred tog Erdogana i drugih turskih lidera
Ljiljane, po stroj te tamo.
4 miliona 3 predsjednika, turska bi trebala imati 50 predsjednika minimum
@rider kakva 4 ima maksimum 2,5
Ovo je plafon ovoj trojici luzera. Sastanak sa nekavim turkom. U Europi se ne mogu sastati niti niže rangiranim ministrima.
Ljiljan prekjuče u U N u 🤣
Sad će brkici zapjevat"Brko brkane, moj omiljeni krkane" 🤣😂
Dodika za doživotnog predsednika!
Ide nas Div i dva patuljka.
Bošnju više i Turska ne uvažava. Sve invsticije otišle u Srbiju
Turskoj treba stabilna Srbija kao partner na Balkanu. Samo preko Srbije Turci mogu jacati svoj uticaj na Balkanu. Preko Bosnja i raspale BiH, mogu samo ulaziti u probleme i konfrotaciju sa okolnim hriscanskim zemljama.
Jedina drzava sa tri predsjednika. Uzasno. Plakao bi.
Džaferović i Bajramović mogu samo u Tursku na poklonstvo sulatnu. Za ostale međunarodne odnose, mogu samo ako ih netko pozove kao dekoraciju.
jeste li skontali da se Erdogan sastajao sa predsjednikom predsjedništva BiH, samo kad je to bio gosp. Dodik, nikad sa lolekom i bolekom. Baš čudno;)
Nikakvo. Vazali Turske od nikopolja
Treba neko Erdogan ureci da on brani covjeka koji je napravio genocid na narodom kojega je zvao Turci . Cisto onako informativno
Sve je to sranje, svi korumpirani do srži. Obicne maskote
hebo vam erdogan majku vise, gdje su ostali lideri svijeta? samo erdogan erdogan i erdogan, hebo vam on majku vise
Oj majko. Sad ce Dodik ponovo biti manji od makova zrna.