Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile ja ostari a ti vazda istu priču melješ...
jesi glup nema sta. dok mi sutimo i gledamo njeg kao budalu uzdajuci se u zapadne "prijatelje" dodik je priblizio rs ka otcjepljenju vise nego ikad
Ti ostari a Mile idalje glavni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti doneses Schmidt ponisti i tako u krug. Koga ba j**ete vise
govno
Babi milo, sto joj se snilo.
Kad ces doc tobe ,sve si uradio mile sad ti jos ostalo da se vratis svojoj istinskoj vjeri, jos sehadet izgovori i eto zaokruzio si sve ... Koje ces ime uzet?
Ispirisao ga Vučko! Ono kako on čita izborne rezultate. To je kao da sam vadiš brojeve iz loto bubnja rukom, a onda ispuniš tiket.
Narod ne pristaje na ove tvoje luzerske poteze. Spremi se! Biçe u Banja Luci daleko gore no u Biogradu!
Ajjjdee, samo da znaš da niko neće tvoje dugove vratiti pa makar i rat izazvao...tamo gdje si se zadužio čeka naplata.,.
KLIX KOLKO PARA UZIMATE OD DODIKA DA NAS NON STOP TRUJETE OVIM NJEGOVIM IZJAVAMA KOJIM RUSI DRZAVU. TREBA VAS UGASITI IZDAJNICI
Ko te tjera da čitaš?
Gori su ovi što mu predviđaju kraj evo već koliko godina a on nikad jaci i radi šta želi. Valjda je tako najlakše, spavajte mirno...
Samo ti ukidaj sumsku korak po korak.
Za medjunarodnu zajednivu i Ameriku se ispostavilo da su samo psi koji laju i malo gricnu, i zato ovaj glavonja radi sta hoce jer je skontao da se radi o obicnim papirnim zmajevima, jedno veliko nista.
J...š ovu budalu.
Znaš Mile da ti nema nazad, il zatvor il svoj narod u trijebljenje. A kakav si čovjek, ova druga opcija ne gine. Nadamo se samo da nećeš posmatrat “izdaleka” svoj kraj.
Samo mi jedno nije jasno. Kako taj narod glasa za njega. Koja god opcija bude, Donji su..
pa odmah ce biti ponisten od Šmita i nikom nista
Schmidt je Titooo..😅🤗