Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A hoće li biti kakav zakon kojim će se podići životni standard?
Pa DODIKU OVAJ 9 ce ti glave doci pa dokle taj gol ki privitizam bar po svoj narod sto ga toliko uvlaci a pogotovo ovu omladinu koja pojma nema i samo ih jos vise uvlacis. U govna nevalj ti to odbice ti se od glavu ali. Od svog naroda JER DOSTA JE LAZI I KRIMINALA DODO PROVALJENSI
Milorade, Mogao bi jednom poceti o radnim mjestima, zdravstvu, skolstvu, socijalnoj zastiti .....? Stoko kriminalna-nacionalisticka svih vjera i nacija, dosta vise tih ofucanih tema od kojih obican smrtnik ne moze da zivi! Samo vi na vlasti profitirate od toga!
a koga briga sta Mile kaze i zeli....sve ovo moramo trpiti do iduceg rata kada ce ponovo i muslimanska i srpska sirotinja nastradati a bogati otici u Istanbul i Moskvu...
Aprililili
jarane možel nešto na penzije, minimalna 180 u RS , u Tanzaniji veća. Ma stipu se više 9. Jan, Rusije i sličnih gluposti, narod ti nema šta jesti.
Al su izabrali datum i narod ga neslavi nego cista propaganda
Na djelu je srbijanski memorandum ll. iz 2011 i upute kako rusiti BIH. Bos.pravoslavci formiraju rezervni policijski sastav. To je vojska. Regularno do lovackog oruzja se moze doci uclanjenjem u lovacko drustvo pa ne morate nikad loviti.
Necu vise koristiti izraz srbi nego cu uvijek koristiti ubuduce bosanski pravoslavci. Ti pravoslavci formiraju policijski rezervni sastav. To je vojska ljudi. Bosnjaci jedini legalni put da imas pusku kojom mozes sacuvati kucu je LOVACKO
nahrani narod majmune
Ako se i ova odluka naviše sudske instance u državi bude ignorisala , a OHR kao glavni i jedini garant i tumač političkog života u Deytonskoj BiH uskrati adekvatnu reakciju, Komšić i Đaferagić trebaju dati ostavke , i onda neka međ. zajednica ( ako želi ?) riješi to, jer su za to debelo plačeni.
13 april mile za koji dan, ,,,bezi u majcicu rusiju,,,,
9/1 trebamo mi drugi napraviti karneval sprdnje sa zadrtom gomilom posrbica… Cisto da im pokazemo kako nas boli dzon za njihovim ludilom. O ovome vise ne vrijedi ni raspravljati, nije njihov genetski sklop dovoljan da shvate… Onda je bolje napraviti dobru zezu od budala
Ponašaš se isto kao dijete koje se duri iako si odrasla osoba.Dodik,možeš izmišljat šta hoćeš ali država je Bosna I Hercegovina i ona donosi zakone za sviju podjednako.Crkni skupa sa istomišljenicima od muke ali če ti Ustavni Zakon i SIPA dohakati kad tad.
Koliko oni misle da je to nekome bitno.
ali na šta se on ponosi i slavi, genocidnu tvorevinu čiji su svi kreatori osuđeni na doživotne zatvorske kazne zbog genocida i ratnih zločina. zamislite da u njemačkoj postoji regija koja još slavi naciste i hitlera. strašno.