Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moguce da su srbi nakon toliko godina i dalje zatrovani mrznjom do te mjere da se slave ubistva, klanja i protjerivanje drugog i drugacijeg? Pa do kad cete zivjeti kao divljaci, jad i bijeda u pm? Do kad cete vise maltretirati citav Balkan sa vasim zlom? Dao Bog da vam dodje kraj jednom za sva vremena!
Znate kako zovu Beograđani ove iz rsa? Vanzemljaci koji se parkiraju letećim autobusom ispred arene kad su izbori hahahaha
Vuk dlaku mijenja ali ćud nikad.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mora Aco Musliu da se zahvali za glasove u Beogradu a plus da malo čupa mast Beograđanima da im gura prst u oko
Sinhronizirani vatromet u Beogradu i drugim gradovima doprinosi stvaranju atmosfere zajedništva i solidarnosti između Srbije i Republike Srpske. To je važan korak prema jačanju regionalnih veza.
Niko ne osporava 9. januar niti RS - Jednostavno: 9. januar je neustavan jer se njime diskriminišu ostala dva konstitutivna naroda. Poštujte to...
Bal vampira
Neka Senad prica kako je Vucic pustio Dodika niz vodu . Kako je Dodik Vucicu kamen oko vrata . Dodik sve sto izgovara govori ono sto Vucic ima u planu . Vrana vrani oko nevadi . To su dva brata blizanza po ideologiji 100% .
Republika Srpska je Beogradu veliki prijatelj, Vučić i Dodik imaju veliko poštovanje, saradnju i prijateljstvo!
Dodik vođa svih Srba,Vučiču odj.bi !
ma napravite i defile najnovijih traktora....
Riba od Glave smrdi
Da ti ciko nesta kaze: Srbe treba podapinjati u zivotu u svakom trenutku kada ne rade za tebe, ali ama bas u svakom. Nema druge... Pa ako jednog dana se situacija promijeni, covjek moze reci nije moj problem, neka rade sta hoce, a do tada...
Srbija je najgore mesto za život u Evropi.Najsiromašnija, najzapuštenija, najratobornija, najk..čevitija i najzaduženija. Ratni zločinci još uvek heroji. I pored vezanih poraza u ratovima devedesetih još uvek sa ambicijom da pokori i posrbi. Nesposobna za budućnost motiv za preživljavanje i životarenje traži i nalazi u porazima iz prošlosti, nanovo sebe stavljajući u ulogu žrtve koju mrzi ceo svet.
Al' te boli srpska sloga🤣
hahahaha, joj cirkusa otac Vas mr*vi hebo...
SVI SU ONI ISTI I ONAJ SRBIN ZA STOLOM I ONAJ POD STOLOM ISTO MISLI I ZALOSNO JE DA SU U VECINI ISPALI MNOGO LOS NAROD KOJI SE NIJE NAUCIO PAMEITI A OVAJ OSTATAK FINOG NARODA NJIHOVOG ZASTO ONI NE PROTESTUJU PROTIV OVIH NACIONALISTA SVOJIH I STA TO ZNACI I SIT I GLADAN ISTO TI MISLI
Od srca vam zelim da vam NATO napravi vatromet jos jedared barem!
*priredi
Ima li iko od novinara da pita ovog srbijanskog ministra dokle je dosla istraga o oruzju navodno nabaljenom u Tuzli, a koje je prokrijumcareno u Srbiju radi naoruzavanja srpskih terorista za napad Srbije na medjunarodno priznatu drzavu Kosovo?
Živela Republika Srpska i Srpski narod, baš lep gest i incijativa Vučića i Dodika povodom državnosti Republike Srpske, neka vatromet obasja ceo Beograd i pruži punu podršku Srpskom narodu u Republici Srpskoj.
BiH je naša bratska zemlja i imamo sa istom odličnu saradnju i prijateljske odnose.