Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva trojica su banda jedna lopovska.
Koga Amerikanci stave na crnu listu njegova se sudbina zna pitanje samo vremena, tik tak.
..ovaj stavlja..a ne vadi..staje narode jos nisi na ulicama...trpaj Baja trpaj..lijepo je raji...
Pusti ti Milokrade te šuplje - nego ti objasni gdje ti je Željka i šta radi tamo gdje si je poslao ( još uvijek nije u materinu)!
nista cudno ustase i cetnici su se uvjek dogovarali za licne intrese i ako se nisu nikad volili
Istomisljenici se lahko dogovore. Covic i Dodik ne zele BiH i zato se mogu dogovoriti. Njima je u cilju samo destabilizacija i sto manje BiH. Nista novo.
logicno!
Naravno kad Čović nika nije pokušau uraditi ništa za hrvate iz tvog entiteta. Uglavnom se obojica potkusurujete sa Federacijom.
Kad dođu dva vuka, oni se lako dogovore kako pojesti janje. Ali nikad se neće u vezi s tim dogovoriti sa čobanom.
pegazus - ovaj se put ovce pretvorile u čobanina!
Krkane ti možeš da terorišeš srbski narod druge narode sigurno nećeš i to ti nećemo dozvoliti, a samo da znaš da nema nikakvog dogovora sa genocidnim političarima, ti i dalje vrši diktaturu u zločinačkoj i genocidnoj tvorevini, ali samo da znaš da ti i to neće dugo potrajati jer je blizu kraj zločinačkoj i genocidnoj tvorevini i svim genocidnim političarima.
Mile tebi nikad udovoljiti. Napadaš STARNCE, i sada kada im je ne tvojom voljom zadat udarac, mjesto da se raduješ, a Željka skokne do Putina po mali pa onda VELIKI, ti nju poslao u SAD !! MA ko bi te znao :))
Vidi ovog politickog mrtvaca, sto ga opet klix, TV1 i ostali mediji iz Federacije uporno vade iz mrtvih. Sreca pa mi imamo nasu Cormack koja ga je stavila tamo gdje mu je odavno bilo mijesto.
🐷
lako se dogovarate oko razgradnje Bosne ali necete mamu vam vasu
@iskrenBosnjak Zato sto nema sloge,treba podhitno marginalizirati izdajnike poput radoncica,oduzeti na neki nacin list avaz od njega kojim on zavadja nas narod taj je covjek srpski spijun,on nije Bosnjak niti bosanac on je tu zamo zarad novca teski izrod
@iskrenBosnjak Jeli to Mile placa da po citav dan sjedis i sve iste komentare pises. Imas li ti familju ba izadji malo zabavi se. Prodje ti zivot ispred monitora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji tu izdrkotinu vole i poštuju i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.........KOLJIIIIIIIII
Dugo nije bilo ovog vola
Vidi face kakva mu je pravi krmak. Mati kad je ga rodila tri dana plakala bez prestanka ne od srece vec od tuge kad je vidijela kakvog je konja rodila