Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si Dodik, ljakse iz Laktaša!
Dok je Dodik glavni baja to je i BiH bliže NATU. Dodo, baja uz tebe je federacija!!
afera PAPAK
ovo je moj prijatelj fasist svih vremena mrzi on sve nemojte mislit samo vas , , ovog treba zajedno sa svim nacijonalnim presjednicima ustrojit da se stanu pacovi sirit svi u bosni presjednici i vodze nacijonalnih stranaka fasisti
Ako je za nekoga BiH obecana zemlja, onda je nesumnjivo za ovoga gunjara Dodika, jer na planeti ne postoji drzava u kojoj bi on mogao raditi ovo sto radi ovdje. Nikad on nece dooustiti sebi da odsijece granu na kojoj sjedi.
PU ! Dodik i Din na naslovnoj !
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140217063957/despicableme/images/thumb/4/46/Young_Gru3.jpg/1280px-Young_Gru3.jpg
copy -paste od dr.on, morala sam, hahahaha
To Dodo vrati nas u Kameno doba. To!
Nema njemu bez kredita MMF-a zivota,to je njegova nocna mora.MMF je Vuku i dlaku i cud promijenio.Bez tog kredita nema plata policiji.Sve ostalo je sviranje k...u!