Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada li ces ti pobjeci ti si prekrsio milion zakona
@VELIKIZEP Pobjegao bi on da ima neko muda iz našeg BH Tužilaštva da ga ganja.
@PowerofSerbs Ti sve znas,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najveci prekrsitelj zakona u BiH si ti ..Predsjednik koji zeli da unisti rodjenu zemlju za interese Srbije i Rusije
Nadam se da Bokir nece s'njim u koaliciju na nivou BIH pa mu je dzabe pobjeda
@PowerofSerbs. Nije u ambasadi VB nego je u jednom od poznatih hotela u Tuzli gdje ga sakrivaju 40 Britanskih špijuna što godinama vrše špijuniranje Šumske Republike.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj bizon govori o zakonu...??? Hahahaha
Da ga nisi ti smako, mozda ga je mrak pojeo pa ce ispast da su americke sile ga ubile, ili mozda velika britanija, ili mozda talibani koji financiraju proteste.
Dragicevic je pobjegao jer nece da mu natovarite nesto sto nije uradio.
@RomanijaBluz27 hhahahhahh da da da......
mislim da je vrijeme da se oformi skupina "Pravda za Davora" :/
čuj pobjegao. ma se molim te. tebi pobjego.?koja laž. nisi to trebao uraditi. ti nemaš ama baš ni malo ljudskosti u sebi.
Dodo - majstor spina. Implicira covjek da David nije ubijen...Valjda se sam udavio u potocicu do clanaka, a prije toga sam sebe prebio. Onda je, valjda, i sam sebi u mrtvacnici stavio drogu u dzep, mrtav-hladan, a imao je 24h da to uradi jer je bio sam i bez nadzora. A onda, super sposobnom tuzilastvu i policiji treba 9 mj. da skontaju jel ubistvo ili nije. Ali, zato u Dodikovom slucaju expresno proglase nedostatak dokaza i pored 10kg. istih.... Cudno....
Davor nije pobjegao, samo se sklonio od tvojih dželata. Samo zapamti, kada se vrati, jo ti je i tebi i Cvijanovićki i Lukaču! Uostalom ostalo vam je još 59 dana.
Davor nije pobjegao, samo se sklonio od tvojih dželata. Samo zapamti, kada se vrati, jo ti je i tebi i Cvijanovićki i Lukaču! Uostalom ostalo vam je još 59 dana.
Ne postoji zakon o entitetskom udaru a ne postoje ni elementi ni dokazi za djelovanje opozicije niti Davora po tom pitanju.Namjestili ste covjeku igranku pa je morao pobjeci u ambasadu GB.Milorade, bekrijo probaj okoncat ovaj mandat, nema vise yo ti je zadnji, nagazio si narod
Ebace on vas
kakav drzavni udar? prvo moras imat drzavu magarce jedan. kakvo kolektivno ludilo u genocidnom brlogu.
Izgleda da je BAJA van svakog zakona, .RS, .FBIH, .EU njemu baš ne može niko ništa. .koji apsurd i sramota svjetska,
Dodiče "ALO" metnićemo ti ga brzo MALO !
Svakim danom u svakom pogledu, sve vise i vise je izvjesnije da su ubili i Davora Dragicevica! 60% - 40% da je Davor ubijen i da ga jos uvijek ne muce u nekom srbijanskom kazamatu.
Kad su hladnokrvno u centru Bluke likvidirali Vukelica nakon sto je gostovao na FTV 60 minuta, gdje je direktno prozvao Dodika i SNSD za mafijasnje i za korupciju, ne vidim za njih nikakav problem da likvidiraju Dragicevica drugog na trgu u Bluci. Vjerovatno su ga odradili Srbijanci.
Noc ga progutala,a mrak je GB.