Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj nije normalan... zna li on vise sta hoce, izludi on svoj narod
Svi to znamo
Priča ono što Brisel voli da čuje ... na evropskom putu bla, bla, bla ... isto kao i Vučić ... a vamo iza leđa rade po svome i pjevaju chetničke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neki dan sahranio EU, danas... Jednu stvar Dodiku priznajem - pragmatican je. Kina i Rusija su u pocetku koronakrize bile uvjerene u raspad EU i tu bajku prodali sacici idiota poput Vucica i Dodika. Sada cak i idioti shvataju da ce najveci kao gubitnik iz ove price izaci - Kina. A bogme i Rusija.
OVAJ JE SKROZ BANKROTIRO IZGLEDA
Nisi bas bistar ali si fleksibilan..
Milorad došao na tobe...
postalo tragikomično i đalosno u isto vrijeme
Ostavila ga srbija na cjedilu. Silne price o pomoci, o braci preko drine, o jednom narodu itd… pokazalo se kako je to sve suplja prica Vucica i Dodika
svi oni zajedno u istu tikvu prde
Gdje ti je srbija da vas pomogne sa kvascem?
A sa ovim LIKOM je uvjek isto !!! Ja rekao, ja porekao !!!
Ulazak u EU je propast za BiH, i ovo malo populacije sto je ostalo ce se odseliti da radi drugdje, nece imati niko da puni budzet i drzava ce da postane jos siromasnija. Ostat ce penzioneri i nepismeni (doduse tako je i sad nekako)
Da nisi možda zaboravio na Košarca
Jes se profinio..... Još samo da se odluči hoće li kakiti ili piškiti !
Šta je bilo? Nije zadovoljan kako su mu rusi dezinficirali bolnice?
samo požurite dok je još ima.
Ne vjerujem. Al’ dobro i da dobije taj famozni kandidatski status (raja misli to kad dobiješ sledeće godine već upadaš) trebaće 7 godina najmanje da se izvrši nekolicina ključnih reformi, što sa ovom vlasti nije moguće. Blokiraće jedni druge po običaju. Najveći problem je što ovde ljudi misle da kad dobiješ neku poziciju (političar) četiri godine si miran, bez obzira šta radio. U EU toga nema, moral je visoko zastupljen, u BiH ne znaju šta je to.
Bili smo mi EU, ali hoce srbi da vladaju pa ubiše Ferdinanda i evo 100 narednih godina se guše u svojim govnima
jEbeš nas