Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostalo je još 13 miliona Eura od novca sa Londonske berze - to niko ne spominje. Budžetski deficit je prvi put prešao 50% i rupa je sve veća. Samo kamate na sve kredite iznose skoro 400 miliona KM. Glavnica duga iznosi 5,8 milijardi KM. Kada se izuzmu krediti iz BDP-a, koju Dodik želi prikazati kao privredni rast, ukupan dug iznosi nevjerovatnih 121% BDP-a.
Fol ,,upoznat ce ga,, sa planom
Putin koji vlada celicnom pesnicom nije donio ni rusima dobro a kamoli vama bezumnom narodu koji nevidi dalje od svog nosa.
Eno SIPA ti počela vraćati nadležnosti u genocidnoj Milorade 😂😂😂😂
Nek pripazi Putin da mu sta dodo ne lapi iz kabineta
Rusi su pomogli Assadu da dobije rat u Siriji. I sta sad, rusi kokuzaneri nemaju ni novaca, a ni kompetentnosti da se Sirija pocne izgradjivati. Kinezi doveli 500 robova iz Vijetnama da grade ekoloski prljavu fabriku u Srbiji. Ne shvacam glope politicare sa prosjackom rukom prema zapadu, a srcem i jadom i belajima prema istoku.
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti...
Šisa Narila vidjen Bakir/Fikus/Komsiqu u trezoru Narodne Banke dok vam Srbi i Hrvati razvlace tu NEpamet.Vratite se Deklaracijo u viceve svima nam je dobro bilo.
Mogla bi se započet kakva inicijativa za otcjepljenje nekih pokrajina rusije i srbije
Mogla bial u mozgu malog bolesnjaka
a 'probosanske' stranke se svadjaju koja je vise pro-bosanska?!
PODRŽI IZMJENE USTAVA: https://www.izmjeneustava.com/
Valjda se neće razboljeti od malignog uticaja tamo, sa srećom😉
Kako ga gleda tamo na Fotografiji..ko Magarca...
Rat pocinje
Na sta smo mi spali, kad nam je jedan rus ili amerikanac drazi od naseg bosnjaka, srbina il hrvata. Nema nama spasa kad se medjusobno gyzimo.
Javi se Putinu na popravni
Ko da ga Putin šta sluša. . U jedno udže na drugo izadže. . Malo ga njegovi savjetnici napale i haj nazad ..... . Daj razjebite sve ako možete da vidimo .....
Da ga neslusa nebih ga ni primijo Putina itekako zanima sta se desava u BiH a najvise u posljednje vrijemo kako je ovaj svabo nelegimitivno izbran za guvernera BiH