Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa rukama fekalije razmazujete po guzici, gadite mi se
Moj tata je veliki b.alijac.Ja sam mali b.alijac a kada porastem bicu veliki b.alijac.Moj dedo je bio veliki b.alijac a prije toga h.riscanin.Moji su izdali i rod i v.jeru i n.aciju i zato gdje god da odem mene smatraju genetskim o.tpadom.Ali zato mi je dedo ostavio i.konu na tavanu ako se vremena promijene.A moraju se promijeniti,nas i i.slamisti za koje se predstavljaju smatraju i.zmetom od nacije.Moj dedo sta nam uradi za vrecu brasna
Ne zamjerite mi, ja sam retardiran u mozak.
Ali za svu srecu podrinjskih poturica vise nema.. Posle strasnih zlocina koje su cinili srpskome narodu. Povlaceci se iz srbije grad po grad mic po mic, dok ih nismo totalno isterali. Onda dosli u podrinje i tamo cinili 100 godina zlocine na srpskim narodom. Losa ima karma i zato ih vise nema na svu srecu. Nikad ih nece ni biti vise. Mi ih nezelimo ko komsije. Zalosno je samo sto pravi bosanci iz centralne bih ispastaju zbog njih.
SETLISTA: - u BiH nije bilo genocida - RS ekonomski najstabilniji deo regije - Srbija lider regije - Kosovo nije nezavisno - Rusija spremna da uloži milion milijardi - ne u NATO - ne u EU po svaku cenu ENCORE: - Srbija i Srpska se saginjati neće - BiH će se mirno raspasti - Lagumdžija mora odstupiti
@Oj livado Dzabe se trudis sa ovim mundzosima, znaju oni sve, nece da priznaju. Mislis da neznaju da su naselili celo podrinje kao izbeglice iz Srbije od 1800 pa nadalje, kako se turci povlacili tako i oni isli. Mislis da nevide da bosnjaci iz tuzle i ove poturice iz podrinja ne lice jedno na drugo. I posle 150 godina poturice iz podrinja i dalje sanjaju o povratku turaka. Ejakulisu kad vide 5 turcina u coporu. Znaju oni sve, prave se ludi.
Religija je nebitan izbor, ali nacija se ne smije izdati. Ti sada da prihvatiš budizam, ne znači da si Indijac. Može li to tvoj primitivni mozak da shvati? Da ne ispadaš glyp vise.
najgore mi je kad vlahad.dija rumu.nska ciga.nska pocne pricati o nekim preda.cima i sta ja znam, pa bolan gen.etski od.pad su cigan.sko vla..ske kurv.etine zv.ane ba.be i ma.tere....bolan pog.an svije.tska vl.aska, koja je uz pomoc ru.sa i kroz per.fidnu i geno.cidnu pol.itiku prije i poslje drugog svij.etskog ra.ta dosla do takozvane geno.cidne tvo..revine r.s...jadan cig.anski od.pad ...vla.si...ps.. pose.rem vam se na do.dika , crkv.e, pop.ove, krs.tove, i ba.be crn.e..
Kako neće biti petokolonaš kad su mu dali vilu u centru Beograda i ko zna šta još sve. On je obezbjedio praunuke. Sin studira u italiji, kćerka svoju kompaniju, on i dalje šverca cigare na veliko, ne zna koliko para ima.
Kako su simpaticna ova b.alincad sa BiH 24% kako prate desavanja kod svojih predaka.Kako nece kad u njima tece cista h.riscanska krv.Njih i izvorni i.slam smatra n.akaradom od v.jere,pa mozemo slobodno reci da su to h.riscani koji su za vrecu brasna htjeli postati veliki i.slamisti.Ali ne moze,I.slam to ne prizna.
ljudi dajte da se organizujemo , nebitno koje ste vjere i nacije .. pozivam srbe hrvate , bosnjake , bosance , hercegovce , bosance i hercegovce , Muslimane sejdića , fincija , ostale .. da svi zajednički uništimo ovu genocidnu i fašističku tvorevinu BIH .
Za ove se zna, ali Zlagumdzija je 100 puta gori od njih, jer je deklarisan kao Bosnjak, a ni B od Bosnjaka nema. Mislim da mu je cak krivo sto on nije na Dodikovom mjestu..........
Od kada je Dobrica Ćosić na viagri Dodik je puno veći nacionalista.
Čeda: Nemoj da budeš izdajnik svoije zemlje Dodik: Ja ne znam o čemu ti pričaš. Strašno. Kakav primitivac ali takva su došla vremena....
Opa, opet Dodo sa sobom vodi onu ružnu udaraljku, kažu ubi je k....m Dodo, ne shjahuje s nje!!!!