Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pitati Adisa Ahmetovica jel ovo po rezoluciji koju oni donose. Smith je ocito ruski igrac.
Iz čega se zaključuje da su Rusi za "gradžansku" BiH?
Treba pitati Gospodina Schmidta koliko je dobio u Dzep od kriminalca Čovića da izmjeni izborni zakon u njegovu korist? Mislim da je to jedino relevantno pitanje!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eno sada valja i Dodik... hahaha koja komedija!
samo jako
Dolazi Milorad sebi kaže Bošnjaci
Živela Rusija.....
Moj Mile, Šmit hoće da i nas Srbe a i Muslimane istrijebi sa Balkana, Vatikan nam kroji gaće.
jedini politicar koji se bori za svoje , moguce i za sebe malo, ali eto sta je tu je. Drugi nek nam kroje drzavu
Schmidt je visoki predstavnik međunarodne zajednice a ne Njemačke.
Zar nije sve u pravu?njemacka fol gradjanska drzava a ovaj etnicki sve uradi...ali ni to nije najveci problem vec svrsavali smo kad su nam se odluke svidjale, smit heroj nacije, a sad kad se ne svidja odluka hocemo na ulici da ga srusimo...pa smijesni smo brate, jadni, cemerni...smece.
"nešto da nametne", kakav komentar 😂😂😂
Gospodin Dodik je zabrinut da Kristijan Schmidt ne osteti bosnjake sa nametanjem zakona.
Ovaj magarac ce tacno prsnuti od muke, volio bi da podrzi Schmidt-a protiv Bosnjaka, ali ne moze da ga podrzi jer stalno njace kako Schmidt nije Visoki Predstavnik...
E vala jeste se raskokodakali kao da bosnjackom narodu moze nesto taj derpe Schmidt. Onoliko oruzje jna i dvije vojske nisu mogli istrebiti bosnjake a kamoli neki nametnuti diskriminatorski zakon koji vecina fasista prizeljkuje. Ovim zakonom jedino mogu izgubiti ostali.
Lik prvo masno slaze o Kalaju, a onda Smita nazove lazljivim. Nastavlja da zove cijeli narod muslimanima, sto je uvredljivo i bezobrazno. I onda prica o nasilju drugih. Sta inace ima kod ruskog ambasadora u Izraelu i s kim si se sve sastao od zvanicnika. Izgleda da niko nije zelio da te primi pa si pohrlio u besmislenu posjetu oazi slobode kod Rusa :)
Samo se zapitajte kome ova drzava najvise odgovara, sirotinji ne sigurno, vlasnici naroda nebi dali bosnu nizasta na svijetu jer im nigdje na svijetu ovce nebi dale ono sto smo im mi dali... Al kome pricat, 98% stanovništva je relogiozno, a religija je opijum za razum.
Ako dopuste 3. entitet u BiH to je zagarantovan neizbjezan rat. Veliki igraci nam to ocigledno planski spremaju da bukne rat na Balkanu, da se oslabi EU Kao i 92. Entitete treba ukinuti skroz ako zele normalnu i funkcionalnu drzavu cjelovitu BiH za sva tri naroda. Dosta je vise nacionalizma, zar ne vidite ko nas zavadja, otvorite oci Srbi, Hrvati i Bosanci. Ako se ne ujedinimo crno nam se pise svima, pa cak gore nego predhodni ratovi.
Hahah, dodo brani ustav 😁