Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raja ba dodik je pravoslavac, i kakve to ima veze covjek vise voli bosnu nego srbiju to morate shavtiti! vidi primjer muslimani vole muslimane ,hrvati vole hrvate, srbi vole srbe,sada koje muslimane ,koje ,hrvate,i koje srbe mi bosanci mi nismo stranci jedni drugima !jer nemozemo zbog jednog hrvata losega mrziti sve hrvate ,nemozemo,jednog mulimana koji je los mrziti sve muslimane , nemozemo zbog jednog srba koji je los zamrziti srbe! znaci sta mozemo da sprijecimo mrznju medzu ljudima jer tu se radzaju nove generacije trebamo misliti o njima ne samo o nasoj guzici
Dodik je u izjavi novinarima u Banjoj Luci rekao da će on zakazati novi sastanak \"prudske trojke“, te time odlučiti da li će ona biti proširena učešćem još nekih političkih lidera u BiH. ---------------------------- EVO ZASTO SU SNASE IZ SDA GLASALE JUCER? Mile Ronhil im sef?
@Dodik: Treba biti realan: 1. Slazem se da je Mile trenutno \"gazda\" u BiH, to je neosporivo.. 2. neosporivo je takodjer da se termin \"lojavci\" mnogo bolje odnosi na brojcano drugi konstitutivni narod u BiH, tj. na Srbe (krst casni, sloboda zlatna, slanina masna, brade masne i neugledne to su \"stilski\" elementi cetnistva i opcenito srpsko-vlaskog seljackog zivlja) Pozdrav svim Bosancima, pa i Dodiku !
Normalno da ce mu cestitat\', Suljo je njegov sluga... Narode, bjezite od SDA. Vakat je za neku novu stranku...
Lojavci, cujete li sta vam je gazda rekao?