Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala svima koji su zivot dali u borbi protiv ljudskih zlotvora .Ne zaboravilo se !
ahahaha ..ono kad profashiste cestitaju antifashisti.borbu naroda u BIH a bastini tradiciju Vojvoda i kvislinga .... zemlja apsurda
zar ostali narodi nisu bili ustase?????
Ustanak zločinaca protiv drugih, do duše manjih zločinaca, ustanici su pobili više muslimanskih civila nego fašista..
Ćuti više impotentna SDP botino..
neki politicari u nasoj zemlji ubistva i masovna protjerivanja,silovanja,rusenje vjerskih objekata itd.itd....ne gledaju na isti nacin tj. nije genocid ako je musliman u pitanju..nije etnicko ciscenje ako je musliman u pitanju...isl. sramite se! zivio bosnjak i zivjece na ovim prostorima do sudjeg dana!
Ovaj svijet je otišo do vraga.Ovaj fašista čestita borbu NOB-a a negira genocid,zabranjuje da se govori Bosanski jezik itd.itd.Kolonda isto na sva usta hvali NOB a sa druge strane ustaštvo joj religija.O Izraelu i Trampu da ne pričam.
@PradBitt Putin finasira sve fašističke stranke u EU.
A sto onda spomenik draži
Dodik je samo želio naglasiti da je antifašistički ustanak bio srpski. A hrvati i bošnjaci su bili kvislinzi.
Samo četnicima. Nije ostalim, da se zna.
E, naka sam i ovo doživio... mislio sam nikada neću... da se sa oviom sirovinom u nećem složim...
Tužno.
SF SN !!!
Sad ću ja pitati jednoga mog jarana inače stari antifašista jel dobio čestitku od ovoga vodjeka ne uzubillah
SF SN
Šta ti imaš sa danom ustanka u BiH,genocidašu jedan.Najedi se čvaraka slanine popije jednu rakijicu i marš pod šator.To je tvoj intelektualni domet.
Nema više ustanaka ovdje, a uskoro neće biti ni nas