Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponavlja se scenarij 90-tih, Molim Boga da ne dođe do krvoprolića u BiH i Crnoj Gori.
mladi to neće znati prepoznati , kao što uostalom nismo ni mi. brojni su scenariji a "raja" nije naročito pismena da "proćita" skrivene i otvorene namjere.
@rakoni Kome je više do rata? Samo dječurliji i nikom drugom. Za šta da se ratuje. I opet bi se mirili i morali zajedno živjeti.
Kontra, samo kontra svih. To je SrPski.
Ali Djukanovicu mozete da ne kazem sta i to obadvoica
Koristim priliku i za moju nanu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne.
Hoće li se sastati u OPANCIMA ili CIPELAMA !!!
Kako levati misle da će ikad više ovdje biti rata. Pa vi idalje mislite da je rat nastao zbog toga što je Radovan nešto najavio ili Alija nesto rekao... Još uvijek gledate stvari preblizu, odmaknite se malo. Ove priče samo ignore i svoj posao
Stani ko vodi Srbski narod ? Jel Dodik? Jel Vucic? Putin? Ko?
Ja mislim da je u ovoj banana državi svim njenim građanima dosta više opstrukcija od sva 3 naroda, kao i ostalih!!! Dosta je ba više, entiteta, kantona i distrikta! Dosta je više potezanja ebenog je nacionalnih interesa kao i uplitanja Hrv, Srb, Rus, Tur i koga sve ne! Došlo je vrijeme da se odbaci ovaj Dayton i da se traži Evropsko građansko uređenje i konačnog napredka naprijed!
Za mene to nije razumijevanje, vec jedan nacin savjetovanja sa Vucicem.Vucicu se to moze odbiti o glavu.RS nije toliko jaka da se moze odbraniti od velikih uticajnih sila.Srbija je ko kula od kartona.Svi znamo kakve su te kule i kako se brzo mogu sa malim vjetrom srusiti.
hajde vise dodo pokreni tu nezavisnost da vidimo imas li muda. samo laje ko pudlica
Naroooood znoooo
Dodik će opet tražiti "razumijevanje" Vučića u Beogradu zbog tga sto je homoseksualac
Jedina greska dejtona, koja se morala ispraviti u slucaju konstantnih blokada jeste fiskalno razdvajanje entiteta i drzave BiH. Bolji je kiparski model jer bi BiH napredovala brze a entitet koji radi blokade bi zivio zivot prosjaka pod sankcijama. Ovako svi ispastaju bez potrebe.
Pa PENISSJEDNIČE do.dick, imaš li ti ikog drugog za sastajanje, nego Penissjednika kurve srbije gubičara vučića i ako se već sastajete, može li ikad proć bez teme: "Ugroženost srpčadi i srbija do Tokija"............
Lopinama i kriminalcima jedino zakon smeta.
rs ce se spojiti sa srbijom sarajevo nema snagu da to zautavi
Oni mene kao banuju a ja i dalje serem po sirotinji iz sumske 😊 NEPROCJENJIVO 🖕🖕🖕🖕🖕