Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....po-pu-si jednu veliku rusku ku.r.ci.nu
Izvinite ja sam kreten
Dodik je SATELITSKA ANTENA KORUPCIJE I FASIZMA...!!! OKRECE BUNDEVU GLAVU SVUDA GDJE SE MOZE CAPITI PARA, PA I ONE IZ TURSKE , IRANA , ARABIJE I OSTALIH MUSLIMANSKIH DRZAVA...!!! Ruski mafijas, prijeklom...bre...!!!
Pa što nije išao Džombić. Ako je on predsjednik vlade valjda je red da on razgovara o privrednim pojektima.
a sve nesto se govori protiv SDP i da su komunisti !!!! ocigledno je ovaj premasio sve komunjare !!!!
Prodade ovaj multi mafijas dodik sve sto stize iz bosne i hercegovine.......milijarde po kipru , bahamskim ostrvima i i svicarskoj.......vrijedi drzati drzavu u dejtonskom cetvrtom reihu.............
Dodik je REINKARNACIJA Adolfa Hit*lera...po svemu............!!!!!!!!! Koktel Adolfa Hitlera i Staljina...u Banja Luci i jedan i drugi su bili predstavnici genocidasa, ko sto je i Dodik...srpski predstavnik genocidasa.
Samo tako predsjedniče! Srbi i Rusi - jedan narod-jedna duša.
\"Rusi spremni investirati milijardu rublji u fabriku Šatrovo Petrovo\"