Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gubi tlo pod nogama skupa sa svojim sunarodnjakom Драганом, pa riče kao razgoropađeni medvjed.
sta znaci razgorop...čeni medvjed?
Vic: U Sarajevu gužva. Svi automobili stoje. Jednom tipu neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor: – Gospodine, šta je ovo bilo? – Ma, ne pitaj, teroristi oteli cijelo Predsjedništvo BiH. Traže 10.000.000 eura, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo priloge.“ – OK, daću, nije problem. A koliko se daje… otprilike? – Pa, tako … koliko ko može, litar-dva!
Njega moze skinuti samo onaj ko ga je doveo, Amerika
kud ga vrag nosi tamo.
A tu dinamiku joj dajes ti hahaha
99% BH političara laže, glumi i većina predizbornih je šuplja ali nema nikog jadnijeg nego ovog Dodika. Skoro 20 godina isto: Arlauče pod šatorom "ne može nam niko ništa", glumi baju i kabadahiju u skupštini genocidne, krevelji se i prijeti opoziciji, ismijava BiH i zove je propalom, onda zovne Evropa ili Amerika, ode tamo i kao ona stvar stoji u onom uskom odjelu, sluša šta mu narede kao dobar đak i da ovakve izjave, onda za 2 dana opet isto
Pita komšija: "Moze li klix jedan dan bez ovog smrada'. Komsija se unapred zahvaljuje
dodo ce biti nas novi tito, ja bi ga birqo za predsjednika svih srba i albanaca i hrvata, pa i bosnjaka ali poslije baketa naravno
Ronhile kopilanski, sta bi? Mjenja se prica od situacije do situacije.
Kako se zove čovjek ili grupa ljudi koji vjeruje svaki put kad mu pričaš jednu te istu laži i ista obećanja 20 godina? Glasačko tijelo?! Ili?
pa yel moguce mayka mu stara predsednice ?
30 godina palamudite, ništa ne radite a mnogo trošite, za penzije ste stasali a još niste dobili ni kandidatski status! Pa je li vas sramota?
@PoglavnikTvrtko Jarane pomjeso si nesta..mislis ovi koji zive u drzavi Bosni u Hercegovini da se vrate u zemlje matica gdje ih je..Ako nije ljepo u Bosni i Hercegovini ima.maticna a ovi genocidom sto je se napravilo i potpis da rat zaustave to je druga prica koja jos nije izgleda rjesena kako vidim.
Od baje puno zavisi, samo teeba fino s njim.
s fukarom fukarski s gospodom gospodski, tako je govorio i bajin djed kad ga je spremo na fakultet u beugrad
Zivio nas oslobodilac gosp. Dodik pod cijemo je celicnom rukom u BiH ostalo samo 750.000 srba. Dodice , hvala ti bosanski sine- odbor mjesne zajednice kula 2 stranke demokratske akcije.
kad ovaj to izjavi vjerujte ovce da je tako ahahahah