Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jarane pricajte vi sta hocete protiv dodika,ali on neda na svoj narod za razliku od Bakira.
@Answer Ne može Bošnjo shvatiti, da ruska koalicija SNSD-HDZ uvijek nadglasa i sabotira svaki potez Bošnjaka... bez obzira ko bio na vlasi... ali je bitno da Bošnjo čita ovu žutu štampu, šta oblači koji političar i gdje je na more otišao, dok ovi cijepaju Bosnu i nelegalno šalju migrante umjesto da brane granicu na Drini...
Zato sto je sda zbog pohlepe, nepotizam, postavljanje podobnih a sposobnih dovela FBiH (posebno Bošnjake) do dna. Radi vlasti u K. Sarajevo, prepustili su sve važnije pozicije na državnom i na federalnom nivou snsd-u i hdz-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Pa hebotisvesvoje u federaciju i dolaze zato sto ih ti pustas preko teritorije kojom upravljas. Vracaj ih u srbiju gnjido a ne u BiH
SDP=srpska dobrovoljacka partija je podrzavala Momcila Krajisnika i Radovana Karadzica u svim njihovim planovima i zamislima. To je izjavio licno Radovan Karadzic u Sudnici Haskog tribunala, kada je kazao " sekularosti SDP su podrzavali nasu politiku i sve nase odluke, zamisli i planove i suprotstavljali se zajedno sa nama Aliji Izetbegovicu u ocuvanju drzave BiH, dok smo se mi zajedno sa sekulatistima iz SDP-a zalagali za Jugoslaviju. Radovan ih odade da su petokolonasi i izdajnici BiH.
MILORAD DODIK je pravi bosanski pravoslavac, glavat, garav, zaostao, zatucan, vulgaran, nekulturan, neodgojen, neetican, nevaspitan, neprincipijelan, nemoralan, bahat, ulizica, sovinista, destruktivac, lazov, obmanjivac, jer u javnom prostoru i medijima psuje, vrijedja, omalovazava politicke neistomisljenike, ali i obicne gradjane koji ga s razlogom kriikuju. Za takve je profesor Jahic objasnio Điikann = srpski seljačina, neotesani mladić, obično pravolsavac brđanin, stočar, čobanin.
Dodik izmedju ostalog radi posao za SDA. SDA zeli da se Bosnjacki narod umori od price o cjelovitoj BiH i da pristane na podjelu BiH. Kako drugacije objasniti inertnost Bosnjackih politickih lidera na stalne atake ovog covjeka. Sve je vec isplanirano, nas se manipulise uveliko. Plan je napravljen bez nas.
ali nije mile nista kriv, od tolikih prelaza u rs (brod, gradiska, novi grad...) oni hoce bas u kladusu, sta treba mile da ih vraca i na silu salje na prelaze u rs? mene samo interesuje sta bi radio i kako bi se ponasao da ti isti migranti koji ulaze iz srbije u rs odluce i da prelaze i eu preko granice u rs-u, sta bi onda radio s njima?
Pa vi tzv Srbi i Hrvati u genocidnom entitetu ste isto migranti.Ovi će vam samo pomoći u vašem šarenilu.
Da mi je VLAST samo 5 min. prvo što bih uradio je produžio (sebi) mandat na 4 god. 😁 a tebe bi handrio tako da bi svaki dan šišt'o k'o pretis !!!!!!
Vala bas pricaj te sta hocete al Dodik se bori samo tako za razliku od nasih foteljasa
A sto ne pisete kazne jedni drugima ?? :D Halo, Halo kolega...dodjiii 'vamo, potpisi prekrsajnu ti meni ja tebi...nek se vrti para u krug heheh.
Ignorisite totalno ovog sizhofrenika
Ali zato si ti odgovoran najvise, smeta ti vojska na granici kao i tvom mentoru da mi imamo probleme u federaciji, strasno!
Dodik otvori granicu sa srbijom, pusti ih da pređu u USK, i onda priča da neće izbjeglice dok se vamo prikazuje dobrim čovjekom koji se igra sa unucima i on sam pravi budalom koja se kliže niz tobogan. Što izbjeglice dodik puštaš da prelaze preko tvoje nadležnosti na federacijske terene? Dodik je lažov dvolični.
A ne činiš ništa da uđu u R.Srpsku na granici niti daš da vojska dođe na granicu.Vratio bih ti sve do jednog!
slažem se sa tobom Mile. Zašto bi i Federacija primila migrante? Ne žele ostati ni u Federaciji kao ni u RS. Hrvatska je zadihtovala granice i ako neće ostati ni u Hrvatskoj. Jedini recept je da se zadihtuju sa Srbijom granice za migrante a uzput i za tvoje švecere. Neka i Srbija zadihtuje svoje istočne granice prema MK.
Dudu ne bi ih bilo nikako kad bi se ti odrekao biznisa, isto kao sto si danas organizirao blokadu granice prema Crnoj Gori mogao bi tako isto blokirati i iz Srbije i zaustaviti migrante bez vojske i policij, ali ta prokleta lova ti ne da.
U Alijinoj "Islamskoj deklaraciji" BiH je definisana kao drzava svih muslimana sveta, a ne kao nacionalna drzava Bosnjaka. Bas lepo sto je SDA ostala dosledna svojoj izvornoj ideologiji te jednako tretira "izbeglice" iz drzava u kojima odavno nije bio ni jedan rat kao i svoje domicilno stanovnistvo.
Dobri ste vi , dragi moji , kad mozete trpiti godinama ovakve politicare , ukljucujuci sve trojicu , koji brizno brigu vode sta ce Vam dijete danas imati za rucak ili hoce li neko od Vas na posao sutra .... mislim da ih MORATE opet izabrati slijedeci put .
Dodik nije da ne da na svoj narod. on se odupire drzavi. to ti je kao kad dijete igra 'covjece ne ljuti se'. njemu nije cilj da pobijedi, njemu je cilj da sprijeci drugog da pobijedi.