Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo podudlaj ga lagano
OVO STO RADE BALIJE, PRELAZI SVE GRANICE PERVERZIJE. POTURCENI IZDAJNICI KRSCANSKIH KRALJEVA, POSTROJAVAJU SE NA MJESTU, GDJE JE VELIKI BROJ TIH KRALJEVA OKRUNJEN. IZDAJNICI, KOJI SU IZDALI SVOJE KRALJEVE, PRIHVATILI VJERU OKUPATORA, POBILI IM POTOMKE. DOZIVAJU SE BLISKOISTOCNIM IMENIMA, NA KOJE SU NASI KRALJEVI JURISALI. DA KRSCANSKI KRALJEVI, USTANU IZ GROBA, I VIDE DA IM NAD GROBOVIMA STOJE: MUHAMED, MEHMED, HAMDIJA, HIDAJET, ABU HAMZA...... RASTRGLI BI IH KONJIMA.
@Lovre oni su se borili da ti kao patuljak danas možeš da se izrazavas i ispoljavas svoje mišljenje. Bravo za tebe al ti Muhameda pusti da bude Muhamed jel da je htjeo da bude nesta drugo bio bi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da sam na mjestu bošnjačkih političara jasni uslovi za bilo kakvo pomirenje i razgovore sa Srbijom: 1) Priznanje genocida i agresije na nezavisnu BiH, 2) Javno izvinjenje i zauvijek odricanje velikosrpske politike, 3) Kažnjavanje svih zločinaca i njihovih odgovornih, 4) Isplata ratne odštete. Dok se ta 4 uslova ne ispune nemamo šta razgovarati.
Nisu išli učestvovati ni u ćemu protivdržavnom , več upravo su i trebali slaviti dan državnosti , države kojoj pripadaju ! MOJ NEPUSMENI DUDUĆE , DOHAFIZAJ SE VIŠE ! AKO NEZNAŠ PITAJ !
Jel dodij radi danas???
ja se stvarno divim ovom covjeku, takav legalista i olicenje postenja, date rijeci, sad se mora boriti sa ona dva kriminalca koji nista ne postuju, uzas, Milorade, nek ti je Bog na pomoci,
Prvo vakcinacija protiv bjesnila jer dosao si u metropolu
DODO JOS TI NISI SVJESTAN GDJE SI USAO, HAHA
To je poruka da ce te Zeljko i Sefik kao rusioca BIH hebavati kad god budu imali priliku, ova funkcija ce ti biti nocna mora.
A sta cemo sa 9.januarom kad je ono krme od Ivanica postrojilo vojsku? Tada nisu prekrsena pravila?! Ne seri bola vise. 25.novembar JESTE Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine, i to su historijske cinjenice, govedo jedno. A ti si clan predsjednista te drzave koja slavi drzavnost. I prestani vise da jedes govna.
Krme doslo u Teheran a krmaca ostala u Banjaluci..krmetu skinuli zastavu i odveli pocasni vod bez njegovog znanja...za predsjednika jedne drzave to bi bio udar...medjutim krmetu koji ne priznaje drzavu kojoj je predsjwdnik ima mnogo sta da se izdesava ako izdrzi 4 godine...cuvaj se bosanskohercegovackog prkosa Dodik..nije ti vise artiljerija oko Sarajeva...
Doda za zastavnika pocasnog voda ahahahahah
ko o čemu..kurva o poštenju
AA majko mila što se ućulio.koda su mu sve lađe potonule.izgleda da je počeo da konta.
pa sve je danas bilo vani i slavilo osim tebe.bio si tamo sam i mogao si nosat zastavu do mile volje.
a koji to datum bi trebao da bude?
najveci krsilac ima nesto da kaze,natakarim te govnaru jedan,vojska je Bosne i Hercegovine i to je njihov praznik a ti svoj separatizam siri u rs
Dok se vi politicari raspravljate oko gluposti jer ionako ozbiljne stvari ne znate radit pola naroda iselilo