Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po kojoj logici jedan grad u BiH moze biti srpski grad ? Pa ni cinjenica da je srpsko stanovnistvo vecinsko u nekom BiH gradu ga ne cini srpskim gradom. Nije ni svicarski Luzern bosnjacki, ni srpski ni hrvatski ni turski ni ne znam koji nego svicarski. Nazalost, ali na ovo se lozi krezuba sirotinja i ovako on dobija glasove.
Pa to ti pricam, ne razumijem stvarno.
DZABA MILORADE, DA JE 100% SRPSKI, AKO SE NE POMOGNE TOM NARODU, OSTACE PUST. SRBIJA I RS, MORAJU OTVORITI POGONE POJEDINIH PREDUZECA TAMO, MORA SE GARANTOVATI LJUDIMA OTKUP BAR DIJELA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA. MORA SE POMOCI LJUDIMA U DRVARU, PERTOVCU, GRAHOVU I GLAMOCU, A NE LICKATI CENTAR BANJA LUKE I BEOGRADA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam čuo da je i Tokio bio i ost'o srpski grad ...
@sarajevo-x.com Prije turaka nista nije bilo srpsko, nikad. Kako to da turci daju srbima status vani sluge?
@sarajevo-x.com jest ,jest aha ha ha ha dobar vic e nek si me nasmijao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pojeli ste go... i jedan i drugi.
Drvar je Titov!!!!
Medjede Duduk, procitaj bar jednom u zivotu Rezoluciju ZAVNOBIH-a (Prvo, Drugo i Trece, Mrkonjic Grad, Sanski Most i Sarajevo)! Sve lijepo pise cija je Bosna i Hercegovina, a samim tim i ciji su gradovi u Bosni i Hercegovini! Sve Rezolucije potvrdio AVNOJ! Tacno me STID ko mi je Predsjednik Drzave, pa ovaj ne zna Historiju/Istoriju koja se uci na osnovnom nivou obrazovanja!
ne znam šta da pišem stvarno ne razumijem a biće bolje samo zdravlje
Al ukurcu
covjek namjerno provocira a vi pjenite i dajete mu na zlacaju
Nema ih vise ni milion u BiH a on o nekakvim gradovima prica, za 10 godina srba ce biti ko i hrvata, znaci gotovi.
Drvar je bio i ostao zaostala i zatucana sredina koju većinski naseljavaju isto tako zaostali i zatucani Srbi ...!!!
Milorade kućo, Mile legendo koga boli k*rac šta idiot poput tebe misli..
da nema ovoh dodicka ne bi bilo ni klixa. Pa moze li i jedan dan da prodje a da nema dodicka na klixu bar 5 puta
ako ćemo dodikovom logikom onda je bih bošnjačka država jer su bošnjaci najbrojniji u državi
Briga Srbije za Drvar je briga poput one Hitlerove za sudeteske Njemce ili poput Putinove brige za krimske Ruse....Ili briga Slobe Milosevica za Vukovar, Knin, Sarajevo, Srebrenicu...itd....To je ta ista briga
Te srpske laži i mitomaniju stvarno je teško više podnositi , prvo su srali o nekakvom ustaškom genocidu a bilo ih je iza 2.svj.rata i u HR i u BIH više nego prije rata , ako je itko doživio genocid onda su to Muslimani i Hrvati od četničkih pokolja u onom i ponovljenom u prošlom ratu kad su etnički očistili pola BIH , privremeno i na trećini HR ali su sprašeni u Oluji pa onda opet izigravaju žrtve , da je barem Oluja trajala do Drine .
@fbUser1554929447 Zasto samo do Drine? U Beograd i Nis bi usli...i tako
jest i zrak i voda i mitovi su vasi, i kosovo je vase, bice i vojvodina i sandzak, i presevska dolina srpska i zemun i pritvorska jedinica u ševeningenu je vasa...sve je vase.
Ovo je odavno trebalo uhapsiti i nabit' nogom u guzicu...pa zar da se ONO pita za bilo šta u ovoj zemlji,...Srbi pa zar ste stvarno za ovo glasali...pa pokopaće vas Seljačina,k'o Milošević srbe u RSK...!!!