Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvajaj se više.....idi u pm samo nas pusti da zivimo, i ti Čoviću i ti Izetbegoviću svi se odvojite i svi zajedno u 3 lijepe pm, a nama ostavite da živimo kao ljudi. Hebo vsa i NATO I FBIH I RS I DEJTON.....DAJTE NOVCA DA LJUDI ŽIVE.....
Tako je! Hebe mi se za nacionalne interese Bošnjaka, Srba i Hrvata. Hoću da živim kao čovjek!
Milorad i hladan znoj. Fino je obećao Putinu da Bosna neće u NATO. Ovi ga sad stišću da uđe. A Putin je čovjek koji ne zaboravlja. Ukoliko uđe - Putin će da ga pogodi nekom kuglicom od koje se brzo umire. Ako ne uđe - ovi će da ga rastegnu ko salemsku vješticu između dva tovarna konja. Da ima morala ko što nema trebao bi izabrati što je najbolje za njegov narod....al jebene su te Putinove kuglice!!!
Popio si konju jedan pamet cijelog svijeta! Samo si za čobana da čuvaš ovce!
Ko si ti da ucjenjuješ BiH? I tvoji prethodnici su htjeli da se raspadne al' neda dragi Bog.Ti idi u Laktaše selo gdje si niko i u mjesnu zajednicu seljačka kabadahijo. Malo ti zemlje na grobu bilo abd!
Ovaj govori kako je u RS formirana vlast, pa naravno kad je tamo na snazi jednonacionalno jednostranacje, srbi neistomisljenici nemaju pravo glasa, ubija ih, bjeze u inistranstvo, takva vlast u takvom okruzenju se moze formirati za par sati. Cinjenica je da je sve rasprodao te da ni srpska djeca i unucad nemaju vise nista u drustvenom, javnom vlasnistvu. A da ne pominjem starosjedioce kojima pripada taj prostor.
Sjedi dole i zakpcaj tu jaknu ispod sakoa !
jadu raspodegni vise dosta suplje u prazno
Ne čitam uopšte šta laprdaju.ne zanima me ,odavno mi nisu bitni u životu obična rulja koja se dokopala vlasti,sve samo kolektivno čačkanje ghovana,niko mi ne može pojasniti čemu oni svi služe.
Kriminalac,lopove,vrati pokradeno
Treba gurati pricu o NATO sve dok se ne rijesi odnos Srbije i Kosova, a kad se oni medjusobno dogovore onda moze i neutralnost ali uz prizanje Kosova od BiH. Samo tvrdo prema njima.
Kuravva o postenju a Do-dick o odcjepljenju!!! Stara otrcana fora
Poručujem mu da odmah proguta ulje i svari činjenicu da je SNSD sa svojim koalicionim partnerima izborni pobjednik u RS i da izabere - ili će se brzo opametiti ili sporo kajati", upozorio je Dodik. On se već kaje
pojedi govno Bakirovo
Miloradeeeee, jel prpa o Miloradeee
raspast ces se i ti ebem ti sjeme chetnicko i izetbegovic ,ali BiH se nikad nece raspast!
idi bolan u grob pa se raspadaj do mile volje..
ko o čemu, baka o šipcima