Komentari (445)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha kakav vic od covjeka. Opet su se izmetbegovig i ovaj dogovorili da dignu tenzije da zbiju etnonacionalne korpuse u svoje redove. Sano retard pada na ove jeftine fore vec 30 godina.
@BosnaUAmanetu Što je najgore, puno je retarda ovde. Užas.🙏😀
Jedini mogući referendum je na nivou cijele BiH, pa izvoli sa 59% Bošnjaka raspisivati šta ti je volja!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Izvini Rambo nisam te prepoznao ! Mrš u mišiju rupu gnjido jedna vlaška !
godina 2077, Dodik: Ako dođe do promjene imena RS-a raspisat ćemo referendum i odvojiti se od BiH
Pa u cemu je fazon da meni brisete odgovore idiotima, a ovom retardosu cicasdrine ostavljate ovakve komentare koji vrijedjaju zdravu pamet???? Stvarno mi idete na zivce. Jebite se i vi i ona s vama!
Dodik postaje jednako sramotan za srbe kao Karadžić, Mladić, Milošević, Vučić, Šešelj,Drašković, Plavšić & 95% drugih poznatih srba.
rekao je cika Sima da ce hebat mater svima koji seru pored rupe i prstima brisu dupe.
Dodik po obicaju samo prica suplje price i prodaje maglu na svom TV kanalu. Dok on tako prica i sjedi na vlasti pravoslavni masovno bjeze u EU iz njegovog entiteta. Sto junacina do sada nije raspisaoi proveo referendum o otcjepljennju od BiH. On sam dobro zna da to nece nikada uraditi, jer se boji za svoju guzicu, posto bi u tom slucaju morao bjezati helikopterom u svoju vilu na Dedinju.
Ili ti u prevodu....mi srbi smo gnjide od ljudi koji imamo obraz da nazovemo dio BiH tako da svi ostali automatski postanu drugorazredni ... ali pored toga trazimo sva prava i da nas se gleda sa respektom.
Referendum na nivou Bosne o ukidanju dejtona imamo većinu i nema RS-a. A oni nemaju JNA i oružje koje su ukrali od teritorijalne odbrane. Ali ne samo dogovor. Ovo su sve finte.
rs podjeljena na dva dijel kako to on misli
i jabise rad proglsio kraljem ali tomije san ko i tebi stoje taj
Dodik izgleda ne poznaje cinjenice , isto tako je Martic pricao I usao u rat pa je na kraju ostao bez ista , 300000 srba je napustilo hrvatsku , Kosovo je dobilo drzavu naslonjenu na Albaniju I Dijasporu sa ukupno 7 miliona Albanaca I lukama I morem I ogromnom kolicinon prljavog novca na raspolaganju , MAkedonija I CG u NATO , Federacija 4X fianancijski jaca od RS tako da ovaj covjek samo moze pricati bajke jer cinjenice potpuno drugacije govore
Zapjenio mile ... sad ce ko papagaj ponavljati.. ehehhe ..ovdje su ga malo nategli bolesnjacki politicari ...
toliko su me iznervirali da je rečenica ostala nedovršena. Hoću da kažem da manipulišu narod da bi vječno držali vlast u svojim rukama
Nit smijes nit se mozes odvojiti, jedino put pod noge kao Ante Jelavic, Kadihevic i ostali!
dva masona ucjenjivanjima i manipulisanjem drže vlast vječno u svojim
Kada se dosudi drugostepena kazna R. Karadžiću za počinjeni genocid, PC nema više prava da nosi to ime! A ti se "cepaj" Dodiče koliko god hoćeš. The End!