Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja što srozaše Šestoaprilsku nagradu
Zasto Avdo Huseinovic ne dobije sestoaprilsku nagradu grada Sarajeva sa svojim dokumentarnim filmovima ???
Bravo za Ahmeda Imamovića što je protestovao zbog Škrijelja. Potpuno je u pravu. I ja bih vikao da sam bio u prilici da prisustvujem. SRAMOTA. Kako su srozali nagradu. On je žešći idiot. Ubrzo će takav i u Akademiju. Dno dna.
ova se samo kleberi i kad treba i kad ne treba, ovo je neki psihološki poremećaj...
Za sta je ovaj Ler dobio nagradu?Na lepe oči mozda.
A serif konjevic?
Kad pomislimo da ne moze bjednije, nipovci se potrude da dokazu da nemoral ide dublje
Nevjerovatno, da se ovom krimosu daje nagrada, znam ga iz vremena kada sam studirao fiziku na pmfu smece nevidjeno. Mutniji je od Miljacke, stari stakor prvo se vrvio okp SDA dok nije uzeo fursata.
SRAMOTNO je dati bilo kakvu nagradu Škrijelju.On je gadan lik,unistava UNSA,pokvaren i podal i sluga Muhameda Celavca Ajanovica
Ponekad se pitam odakle ovakve fizionomije " izlaze", pojma nemam ko su ovi ljudi, niti me zanima, ali ovaj RS ima takvu strasnu fizionomiju...strasno
Da da gospodo - ovo može još niže, Škrielj vam je budući predsjednik akademije nauka BiH. Šta se čudite - ako vam je Šćepo mogao biti ministar bezbijednosti, onda je sve moguće.
Vrati nagradu kočijašu
Sramota, klosari bez stida i morala, skrijelj rifat da dobije nagradu, bagro
Ovoj manifestaciji treba pola vijeka da bi povratila dostojanstvo nakon Skake i Brace Gumene glave.
Skaka je ajnstajn za ove oboljele face
@h8igher Dabogda te on vodio kroz zivot do starih dana.
Cestitke Lejli od familije Sopovic iz Svedske,takodze cestitke svim nagradzenim,bravo!
Kate s
Da da gospodo - ovo može još niže, Škrielj vam je budući predsjednik akademije nauka BiH. Šta se čudite - ako vam je Šćepo mogao biti ministar bezbijednosti, onda više nema nikakvih pravila.
Jes, ali Šćepo je nastavnik likovnog, doduše sa kupljenom diplomom.
Sin od Ademovica teski odron.Zaostao