Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PS. Volio bi da bakir i kompanija naljute dodika do te mjere da ih sviju pobije, pa bi on u zatvor, a ovi zlatkovi crvi-pijuni brojali ljubicice odozdo, i rijeshili bismo se 2 velika uzasa u ovoj drzavi!!
@šetač Poserem se i tebi, i behmenu, bakiru, kaletovicu i vaskovicu i svoj drugoj bagri komunističko-fašističkoj sabrana u udruzenje zvano SDP!!!
60 minuta je politicka turbo folk emisjija. Smatram da ne zasluzuje Plaketu Grada Sarajeva.
Koliko je ovde mrznje na ovim komentarima,Bakir Hadziomerovic je zasluzio i jos puno vise samo neradi sudstvo svoj posao. Vokabuler koji koristi ravan je sredini koja vodi ovu drzavu a sve su traktoristi ili kocijasi.
@šetač, @iskra i ostali otpad komunistički Još uvijek živite u 1946. godini kad je važilo sveto pravilo da ne postoji ništa drugo osim komunizam. Da skratim, kao što reče @zoka: gamad komunistička, treba vas isprati sa lica zemlje.. Vi ste najveći fašisti i zločinci novije istorije. Pobili ste više ljudi nego svi ostali zajedno. Marsh!
Ova manifestacija se pretvorila u socijalisticku propagandu, na kojoj se najmanje paznje posvecuje velicanju grada ciji je ovo praznik. SDP me razocarao kao nezvanicni organizator \"eventa\". Zar je neophodno da se svaki minut koristi za partijsku propagandu ... ostavite gradu i gradjanima bar taj 6. April !!!!
Jebam ja vama svima mater nacionalisticku. Svima do jednog!!!!! I mater vjernicku!!!!
Zoka, Zoki-Zorule, kad \"šetač\" zavrsi obecanu radnju ja cu dobro da natrpam i nabijem i na kraju cu na peti da se okrenem!!!
Smrt fasizmu, nacionalizmu, papanluku i kretenizmu, a sloboda narodu. Bravo cika Alija.
Ja nemam politicku pariju u BiH s kojom bi se mogao identifikovati, ali Behmen ko Behmen je dobar chova... sto se tice nagrade, sta ja znam Bakir jeste dosta toga raskopo, ali je brate neprofesionalan novinar sroz... vokabular koji koristi nije novinarski vec kafanski...
@gospodine zoka, poserem ti se u usta nacionalistačka
Behmane, zaboravio si reci da su oni koji su se borili od 1941 do 1945 za slobodu Sarajeva i BiH borili se i protiv vas UJA I CETA koji ste 1992. ponovo okupirali Sarajevo i BiH No, Behmane, narod ce se probuditi, progovoriti, zbaciti sile fasizma sa ledja i opet osloboditi i Sarajevo i BiH od vas zlocinaca.. Nicija nije do zore gorila, pa nece ni vasa.. Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
meni smiješan ovaj dedica s zurkom kao da se spustio niz tobogan xD
Gamad komunjarska...