|

FOTO
/
Dodijeljena priznanja pripadnicima Policijske stanice Stari Grad

Dodijeljena priznanja pripadnicima Policijske stanice Stari Grad
0
F
FENA
10.2.2011. u 14:01
2
komentara
0

dijeljenja
Načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić uručio je u četvrtak priznanja pripadnicima Policijske stanice Stari Grad za izuzetne rezultate te iskazanu profesionalnost i hrabrost u radu u 2010.

"U 2011. izabrali smo tri najbolja policajca za 2010. Odnosi se na PS Logavina PU Stari Grad. Novina je da ćemo upriličiti dodjelu ručnog sata za Sejfu Šehovića koji je proveo na raznim funkcijama i otišao ove godine u penziju. Ukupno je bio 18 godina u PS Stari Grad i s pozicije komandira otišao u penziju", kazao je načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić.

Policajci koji su dobili priznanja su: Admir Bjelonja, Muamer Žunić, Dejan Barić.


"Zahvaljujem načelniku Općine Stari Grad koji nije zaboravio nas, komandiru PU Stari Grad Mirsadu Hodžiću kao i njegovim suradnicima koji su prepoznali rad i kvalitet policajaca. U protekloj godini je najviše intervencija bilo po kriminalitetu i saobraćaju", kazao je pripadnik I PU Stari Grad Admir Bjelonja.

Bivši policijski komandir PS Stari Grad Sejfo Šehović osim sata dobio je priznanje za dugogodišnji rad i zalaganje te kazao da će biti policajac dok je živ i da će uvijek biti spreman da sebe i svoj život žrtvuje za građane i istakao:


"Poručujem svim kolegama koji nastavljaju rad u Ministarstvu unutrašnjih poslova da budu profesionalni, da rade u skladu sa zakonom i da ne zloupotrebljavaju uniformu koju nose, da budu u ulozi građana."
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...