Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vama najveca opasnost prijeti od dragog Boga za sva vasa krvoprolica nesretnici jedni!
Ali se ovi genocidasi iz genocidne tvorevine provaljuju, cuj japan nije daleko, pa japan je tu zar nije \"srbija do tokija\" upsss \" smrdija ko nokia\".
Da je neke pameti, pa da se prostorni planovi i planovi odbrane od prirodnih nepogoda prave na nivou države BiH... Ovako, planovi na nivou entiteta čije granice se uopšte ne poklapaju sa prirodnim i nemaju nekog smisla... Al hajd, bitno je valjda da se ipoštuje forma, šta li..
Neka mi stradaju usjevi:samo da se ne povrijedi teritorija svoje drzave. Svaka cast.
he..bo benu vlaaaašššku
Doder odarerider jenu, zdravlja ti!
Ovaj Genocidni skroz prolupo , mora da ce vehabije gradit nuklearku u Laktasima.
Znaci 115 kilometara do Krska...a od Banjaluke do Sarajeva je otprilike 240 km...je li ovaj Doder jedna budala zesca ili je nasao precicu do Slovenije?
Hoce lojavi da naprave Atomsku, kao Iran.
vi ste sami sebi prijetnja........
Najveca opasnost RS-u prijeti od Armije Bosne i Hercegovine
Ovi svrbi iz dana i dan sve ludji i OPASNIJI ! Kolektivna halucinacija ! BiH-i i njenim gradjanima su VJECNA PRIJETNJA OD ATOMSKIH SRPSKIH MONSTRUMA BARBARA !
predlazem da preventivna mjera protiv nuklearke krsko bude osvjajanje slovenije - za pocetak a onda cemo vidjeti sta dalje
Zašto su srbi teroristi?
Je li spomenuo Tursku?
\"Kako Doder veli, građanima velika opasnost prijeti od atomskih centrala, pa im pored toga nezaposlenost, besperspektivnost i hronična besparica dođu kao nebitne stvari.\" Bahahah, vlasi ko vam je ova budala? Neki Dodikov stand-up komicar?