Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje ima cca 200-300 ljudi. Vise u domu u Tarcinu ne moze stati :) Abid Saric je propao covjek, kockar. Prokocka sve, pa mu treba jos dati i da prokocka budzet opstine....pa dokle vise ofucanih likova i faca?! Da je bio sposoban, kao ministar bi uradio vise za Hadzice...
zaboravio si zlatne kašike, budalo jedna
Moj glas ide ovoj stranci, ostali su ublehasi!
samo Stranka za BiH nikada nije odustala od svoje ideje - cjelovita BiH!!! svi ostali cekaju samo da je prodaju i da se rastale naprijed SBiH!!!!!!!!!
@Sabahudin Sta pusis? Hocemo i mi malo :r
Svi ćemo biti po naciji Bosanci.U ustavu će biti regulisano da sve antibosanske stranke nesmiju djelovati u REPUBLICI BOSNI.Samo probosanske i građanske.Do nove godine ulazimo u NATO i EU.Zatim sve bolji i bolji odnosi sa našom stoljetnom saveznicom Turskom.I još mnogo toga.Glasujte za SBIHQ
U oktobru će se vidjet da li je SBIH propala.Naravno da nije !Naš Hare i SBIH će nam do nove godine vratiti Republiku Bosnu,bez naziva Hercegovina i bez neprirodnih entiteta i kantona.Sa samo dva nivoa vlasti,državni i općinski.Zatim novi ustav koji neće poznavati etničke odrednice i sa jedinstvenim jezikom,Bosanskim.Zatim zastavu sa ljiljanima i himnu jedna si jedina.GLASAJTE ZA SBiH.
Bolje bi vam bilo da ste ostvili Bahtica i Halilovica a otjerali Hecu
Ako je stranka reformirana otkud Heco onda da bude kandidat za nacelnika u Visokom
Vidjet ćeš Ajla u oktobru da li je Stranka za BiH propala. Uvjerit ćemo te u suprotno i Tebe i sve ove male komunjarice kojima su Damir zvani Nole i Zlaja zvani Staljin pomutili razum. Volio bih vidjeti da li će SDP napuniti salu sa više od 500 ljudi u malom Tarčinu. Ova stranka je preporođena i doživjela je istinsku reformu sa Jerlagićem na njenom čelu. Čovjek je otjerao sve uhljupe i one koji su koristili divnu ideju SBiH za svoje lične interese. Sinoć je spomenuo samo neke od kojih nam se godinama dizala kosa na glavi, a to su Bahtić, Halilović, Spomenka Mičić, Adem Huskić, Kadrić i ini. Za uvijek BiH!!!
Ova stranka je propala i ne znam zasto se vracaju da nas dalje unistavaju i lazu
sve je laz samo pusta laz