Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si Bosnjak koliko sam ja Milos Obilic, pogledaj koliko je hotela apartmana infrasturkture izgradjeno na Bjelasnici - na Jahorini od vecih hotela imas samo one prijeratne koji propadaju - sve ostalo je teski ciganluk, a kapacitet ispunjenosti od 40% na tako male kapacitete govori sve.
hahahaha, 100% potpisujem! A trebao si da napises to i na srpskom pismu da te ceo svet razume!
@dejan srpska planina, srpski lift, srpski snijeg, srpsko nebo, srpski vazduh, srpsko drvo, srpska ptica, srpsko govno... koji ste vi jeb.eni bolesnici...
E nije ulozeno za obnovu Jahorine kolko je na bjelašnici ulozio iz Energopetrola Kerim Lučarević
glup si jajane.ja sam bosnjo i kazem da je jahorina uredjenija i da se ulaze u nju 6 puta vise nego u bjelasnicu.ljudi napravili sesterosjed a mi trosjed od 84. njih vlada gura lovom dok nas da ne kazem cime. pozz
e moj ti koji se zoves ja..ne znas o cemu pricas...otidji na jahorinu pa onda govori gdje i ko kako i koliko ulaze...
Poslije rata je Jahorina kao i cijela tkz. \"rs\" jedno obicno prkn0 - nista se ne ulaze, a postojece lagano propada. Onakvu prirodnu ljepotu ne znati iskoristiti to mogu samo zaostali četalji.
Dobrodosli na nasu lijepu, srpsku Jahorinu.