Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovi Bosanski, gdje će oni važiti... u šiša barovima širom zemlje?
U šiša barovima i na Instagramu.
Meni na aerodromu u Njemackoj prihvatili u augustu...
Srbijanski ili Bosanski?
@evian Bosanski naravno.
ako sam migrant, i imam kovid propusnicu, mogu li onda uci u EU?
nezajebaji majkee ti
Dobra vijest za bh gradjane: nema vas na mapi
Tebi je ovo dobro vijesti za nas ,Evo sad sam u Becu I nigdije nemogu ocitati kod iz Bh.Vakcinisan dva puta papir imam pa ljudi vjeruju inace nebie valjalo
čime se hvalite!!! gdje su kodobi od vakcinisanih u BiH??
Koliko mi je samo ovo valjalo. Svugdje sam prošao sa ovim certifikatom.
18 mjeseci je dovoljno da svim medicinarima sa biroa bude ponudjen angazman a i medicinarima u penziji. Oprema za slucajeve koji se mogu tretirati u improvizovanim centrima i u kucama pacijenata, trebala bit kupljena za dostattnost. To direktno pomaze tretmanu kovid pacijenata, rasterecuje sistem i omogucava bolju skrb pacijenata s ostalim oboljenjima.
Kad će priznat afričke certifikate? A ja, tamo se ne vakcinišu i završili su sa plandemijom pa im ne treba certifikat. Jedino što ne mogu više putovat u bijele zemlje, što je zapravo jedan od ciljeva. Opet teorija zavjere koja to više nije.
To valjda važi za one koji su vakcinisani u Srbiji? Šta kažu ove sarajlije koje znaju samo da siju šuplje?
a ja naslova.....
A sta je s nama koji smo primili u BiH vakcinu????
Ko nije skonto da su covid vakcine obican otrov a ne imunizacija kako mafija predstavlja, sa ciljem da se planeta sto vise ocisti i smanji stanovnistvo, taj treba 7 doza svake godine primati.
Kad treba bockat ljude onda je svaka vakcina dobra, svako mjesto pogodno, svaka ambulanta, trzni centar, autobus, a kad treba priznati potvrde onda to ide sporije. Politicka medicina je jaka nauka. Najsavremenija!
Sa potvrdom iz Srbije sam u junu još išao u EU
Ja s potvrdom iz Bosne.
ZESCA GLUPOST OVI COVID PASOSI, MENI PRIZNALI U FRANKFURTU BOSANSKI PRIJE 20AK DANA
sa potvrdom iz srbije sam putovao preko granice jos ljetos..