Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ce ovaj dobiti 5-10 godina robije, a onaj sto mazne 5-10 miliona dobije 3-5 godina... apsurdistan jbg
Ovaj fin neki Coek i posten samo 400km možda i nije bilo vise a ne ko onaj nas 44.000 sto je prokockao kaze slaba ponuda bila
Kavala
sram ih bilo ! mora da je covjek gladan! sta je sa onim sto su ukrali milione /I jos kradu/ jer su na glavnim funkcijama???
Nu jebbo mater pravite clanak o ukradenih 400 km a milijarde se kradu u politici i nista
Sramota kliks,zašto ne pišete o našim provjerenih lopovim,spali na dva slova ne uzubillah
Sigurno nije imao za pelene djeci ili za platiti struju i vodu.
ozbiljan udar na budžet pc, problemi nastali u isplati penzija zbog neviđene pljačke po obimu i drskosti počinitelja
hvatate na sitno a ljudi šleperima izvlače novac
Licemjerstvo u Bosni i Hercegovini prevazilazi sve granice razuma i ljudskosti. Prozivate čovjeka zbog 400 KM, a šuti se za milijarde. I ove što ste uhapsili za desetina hiljada i to je buranija, inače ne bi bili uhapšeni.
Nije vas ni stid ovo objaviti,fujj
članak je toliko glup kao i novinar koji ga je objavio,za naše uslove ovo se može svrstati u rubriku zaniljivo ili dogodilo se na današnji dan.užas.
Ta će ja kažem stavi na liverpul on neće
Izluđeni Dodikistanci. Pa to su 2.185 dodikistanske peMzije!! Je li on normalan?
Bilo je veca manja u kladionici .. pa po usima