Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propalica.
Nadam se da zapravo nema djece.
wow nije ni 10.000 uzeo a teska krađa a nasi politicari pronevjerili 10.000.000 (10 miliona) a oslodjeni optuzbe kazu nedostatak dokaza. Treba krasti i varati za cifre vece od Milion KM pa nece biti dokaza
Bolesnik...
Slazem se, patoloski lopovi su bolesnici koji trebaju lijecnika. Kao sto sam primjetio na tvojim ranijim postovima da si ti bolestan od mrznje, takoder savjetujem da posjetis porodicnog doktora u svom gradu i trazi uputnicu za specijalistu psijihatra.
@sanjo87 cuj sanje elokventnog casnog gradjanina .na mojim ranjim postovima si mogao primjetiti da ja ne mrzim normalne muslimane niti vredjam vase zrtve i slicno.ja samo prozivam ljubitelje PSECE sperme a to su oni kojima smeta srpski narod,pravoslavna vjera, i koji nam svakodnevno moraju pred nos poturati zrtve rata umjesto da ih ostave da pocivaju na miru.I za takve bolesnike koji mrze sve sto je srpsko uvjek cu reci da su uzivaoci PSECIH spermatozoida.
To samo govori o tugi i jadu sistema u kom zivimo.Pa valjda je taj tucmalj morao imati nekakav valjan dokaz o smrti djeteta a ne doci na salter pa sami reci.
Ojha sta je ovaj krivicnih djela pocinio, sad ce lezati puna tri mjeseca u zatvoru. Nema igre sa policijom i sudstvom nasim to je ka da se igras vatrom.
"devedesetoosmogodisnjak uhapsen" ja konto frajer ima 98 godina...
Ima čovjek talenat ljude od para da rastavlja
DŽragan
@vodenicar2 Dzabic recimo prezime???
bolesni srbi!
monstrum
Roštilj majstor čoek!Znaš ti šta je to!
@Trideset3 I to diplomirani, sa univerziteta u Travmiku.
paramajstor