Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed SNSD... deri ovce koje glasaju za vas!
@QRACPALAC Ne sramoti se bezveze, nakon solaka i fikreta uz fadila SDA se dokazala kao ''patriotska'' za guljenje banana i strizu ovaca
Svi imaju svog Fikreta i Solaka....
Kandila su u entitetu Smrad Tamjana svakim danom sve siromasniji i siromasniji. Škije je ojadio Dodo grok grok, pod motom "ziveo nas entitet Smrad Tamjana", dok ga samo ja smijem krasti. A vi mala kandila pusite tu pricu i dalje. slava vam!
sjediti kući i piti je pogubno za brak...napijem se sinoć i od žene tražim broj mobitela da se vidimo...dopala mi se
Pa ako može preko malinara, što ne bi moglo i preko turističke agencije. Bitno je da se može ukrasti. Kako, nije bitno. Glasajte za njih, ništa ništa bolje ni zaslužili.
Zaebi, prevati, slazi, podmiti, ukradi, lazno stekni drugove to smo mi i po tome nas zna cijela planeta