Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta da se napravi da ovaj Budimir ode iza rešetaka? Pa obo je nesnošljivo!!!
E blago nama kad nam kriminalci drzavu vode... Budo i SDA zajdeno do potpunog unistenja...
Eh, jos se javno zna sta je covjek radio, a on i dalje u drzavnoj fotelji...
Generale,samo taktički!
Po svemu sudeći mi smo osudjeni da nam kriminalci vode državu, da uprkos dokazima i činjenicama, isti neće odgovarati za svoje kriminalne radnje, da ko je u talu sa SDA može da radi šta mu se prohtje, sve dok igra kako SDA svira i kako Tihić maše ušima. Ma šta nam preostaje, nego šuti i trpi, dobro je dok general ne zapuca!
Krajnje je vrijeme da se ovaj lopov i politički tajkun smjesti gdje mu je i mjesto, stvarno je dosta da se štiti politička mafija i da mirno gledamo kako se kriminalci bogate i unistavaju nam državu, dok mi nemamo šta jesti! Dosta je više da SDA štiti svoje pulene i saučesnike u zločinu! Sicilijanska mafija je mala maca za ove naše!
Znači Mudimir opet vedri i oblači,treba to g..no konačno smjestiti iza rešetaka,sada će znači postaviti nekog svog na to mjesto da može da nastavi sa kriminalom! Pas mu m.at.er!
Pa ovo stvarno nema smisla, zar je moguće da osoba koja je takve stvari počinila i za koje bez dvojbe postoje dokazi I relevantne činjenice nije tamo gdje joj je mjesto-U ZATVORU, već bira sudiju Ustavnog suda. Zašto, pa bezbeli zato da može nastaviti sa pomilovanjima! Bosno moja predji na drugoga!