Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Akcioni plan za provedbu prioriteta iz Mišljenja" - čak ni cijelo mišljenje, nego samo priritete iz mišnjenja. A mišljenje...smiješno mi i pisat. Sve u stilu "rezervni zamjenik pomoćnog kuhara"
Znaci Mile dok ne odkoci nema naoredka..Jadni li smo mi onda...
Koga vi varata i lazete. Nikad bih nece u eu
Znaci Mile kad odkoci sve more...Eto sta nam je sudbina raja moja...da od mileta ronhila ovisi...jadnali smo svi svama...
sve u redu ali zašto ne navodite i detalj koji je u uvjetu,inat ili napredak(Komšić ili EU),pa zar toliko mrzite da bi i sebi ruku otrgli samo da susjed nema svoje,..
Džaba sve kad je narod napaćen, gladan i svezan k'o pas