Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li će se tim ženama suditi ili su dupli aršini?
@Mojnemene ma kakvi one su ugrožene.. kažu da su bile manje plaćene za ubijanje od muškaraca
neće NATO primiti isilov rasadnik u svoju organizaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Potomci isilovaca, fuj. Neka od te "jadne djece" variraju od 9-17 g i vec im je davno ispran mozak, ko zna sta ce radit ovdje kad vide normalno obucene zene i crkve cemu su ih ucili tamo da mrze druge religije i kolju. A i hanume, otisle bit rasplodna stoka najgorem olosu od ljudi, i sad bi kuci. Ma gonite se!
@BosnischerAtheist i potomci Ravnogoraca su kasnije u Savezu komunista dosli na visoke funkcije. Ne bi onako krvozedni bili 1990 i 1991 godine
Hajmo prvo utvrditi koliko se od ovih radikaliziralo u katoličkoj, koliko u pravoslavnoj crkvi a koliko ... negdje drugo.
Ko god uvozi ove Isilovce svjesno i namjerno ide u rušenje BiH pa nije bez veze ono Macron izvalio ima tu sigurno neki dogovor i plan
I onda vam krivo kad u Europi prozivaju BiH da je leglo terorizma!
I tako nam dodje kraj
Ja se je izvinjavam ali ovo na slici je sirotinja, jad i bijeda, izbjeglica...
Nakon ovoga slijedi uvođenje viza za ulaz u EU svim BiH državljanima.
Vi klix-ovce prvo barem procitajte naslov prije nego sto komentarisete tave gluposti.
Mozes misliti kakve su to glupace koje su povjerovale u isil i otisle tamo
Ma i njih na budget. Mora da nas 5% vraški dobro radimo kad toliki mogu lagodno da žive na budgetu. Blago mojim unucima. Kakve će im kredite ostaviti nana ima da popadaju u nesvijest.
Isilovci su uzas al ne mozemo u to utrpavati njihove zene osim ako se dokaze da su i prije tih -brakova imale zlocinacke namjere. Ako zena moze uci u brak sa nekim ko ce je potom zlostavljati, ko ce pociniti incest ili ubistvo...pa moze se prevariti i ulaskom u brak sa isilovcem. Necemo je zbog toga na robiju.
Smrdi i kroasani dzaba lajete, kad budete isto trazili da se rehabilituju i da se sudi zenama i djeci agresorskih vojnika hvo i vrs koji su ovu drzavu napali onda trazite isto za ove zene i djecu do tada poklopite se usmrditom ponjavom i cutite.
Papane jedan ,VRS i HVO su bile legitimne vojske dva od tri naroda u BIH,a ovo su potomci islamskoj ološa i šljama.
Igrani film -Traitor ( Nachmanoff) Igrani film -Darfur ( Uwe Boll ) Nisu za maloljetnike a govore o zlikovcima koji zloupotrebljavaju islam. Treci film mozda nije snimljen al je najuzasniji. Isil, Boko Haram, muce i ubijaju i muslimane a javno preuzimaju odgovornost samo radi ubijanja nemuslimana da bi "opravdali" svoja nedjela i vrbovali nove clanove. Broj takvih idiota iz BiH je vrlo mal. Zene isilovaca trebaju resocijalizaciju i BiH im treba pomoci uz nadzor.
Ko je punoljetan u zatvor, pa sudjenje. Nadamo.se uz dobru kaznu. Djeci, malodobnoj pruziti edukaciju, obrazovanje, zivot normalan bez roditelja. Pa vidjeti u kakvom smjeru ce ici....
Ko je punoljetan u zatvor, pa sudjenje. Nadamo.se uz dobru kaznu. Djeci, malodobnoj pruziti edukaciju, obrazovanje, zivot normalan bez roditelja. Pa vidjeti u kakvom smjeru ce ici....
Neka mi sada neko objasni zašto su se neki članovi predsjedništva dizali na prednje noge , kada je Kolinda izjavila da je bosna bure baruta i izvor terorizma. Zar ovo nije dokaz da je njena izjava točna, a mnogi gradjani BiH su je razapinjali na lomaču zbog te njene izjave.
@peroSB Dvjesto ljudi iz jedne drzave ne cine drzavu ni narod. Amerika i Izrael o "buretu baruta" u svijetu znaju puno vise od -Hrvatske i Bosne. Oni nisu BiH oznacili kao -bure baruta. Hrvatska je nas susjed i treba da razvijamo prijateljske, diplomatske odnose. Ako toi ne budu cinili politicari, pa cinit ce to normalni ljudi.
Ma jel točna? Jel isto 200 I od lažljive kolinde 10000? Hajd sad sam izračunaj koliko je slagala