Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nije istina da su časovi skraćeni u svim školama ... Djeca u školama gdje postoji samo prva smjena danas su imala redovnu nastavu kao da nema smoga u jutarnjim satima. Dakle ovdje ništa nije definirano niti precizno rečeno. A te (ne) roditelje iz vijeća ću prve da tužim ukoliko se mojoj djeci naruši zdravlje...ili još bolje svoju djecu neću ni slati u školu!!! Ko ste vi da mi to zabranite?! A vas novinare lijepo molim za preciznije informacije o ovoj odluci. Hvala.
joj sranja dijete sam odveo u školu u pola osam strahota od vazduha a doveo u 11 i 20h samo što se nismo ugušili za 3 minute od škole do kuće a čas trajao 35 minuta skraćen 1o min.kakva je svrha ove idiotarije nije mi jasno!