Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni ovo vrijeme odgovara volim kisu i pljusak ;)))... i svaka vam cast sto konacno gledate pravi sajt za V.P. yr je najtacniji i ja ga koristim vec godinama . pogotov kad treba snijeg prognozirat u 1 h pogode :))) p.s.@ intelekt --- Bog ti pameti dao .... to je sve sto ti mogu reci ....
pih barem danas nam ne trebate ni majstorovic ni meteorolozi u bih... sve do 12 juna ce biti KIŠE :-( accuweather zakon
@intelekt. necemo biti stoka kao i oni tj. oni fasisti i nacionalisti, radikali srba. kad tad se vrati sve. pozeli najbolje svom neprijatelju, uvijek bilo. ima i dobrih ljudi, uvjerio sam se u to. ima i dobrih bosnjaka,hrvata,srba. al kad tad se vrati sve, da se primjetiti. ;) samo sam htio da te ispravim. daj te nam sunca meteorolozi :)
Znaju li se imena ovih poginulih u Banja Luci? Nadam se da je dodikova stoka...To me nekako tijesi
zeljko kad ce kakva dobra vjest o razvedravanju :D