Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispeci pa reci ,kaže mudrost.Evo tačno si promašio u procjeni 100% prije četiri mjeseca si izjavio t.j. dezinformisao narod o ovoj informaciji. danas sam saznao da će to biti u maju 2009.godine. Tako je to kod nas inače tako radi ono što se obeća danas 100% nije tačno.
SVE POHVALE NAČELNIKU OPĆINE ILIDŽA AMERU ĆENANOVIĆU. SAMO NAPRIJED. TAKO RADE PRAVI NAČELNICI. OTKAKO JE AMER NAČELNIK OPĆINA ILIDŽA CVJETA.
pa hvala Bogu pa su izbori, naravno da necu glasati za sadasnjeg lopova AMERA CENANOVICA, ima puno puno boljih kandidata od njega koji su u zivotu postigli svojim trudom i postenim radom a ne kao on sto je svojim lopovlukom a jos da ne pricam kako je skolu zavrsio na jedvite jade, jos se jednom zahvaljujem na savjetu al necu glasati za tu stranku znam ja za koga cu da glasam, jos jednom hvala na savjetu. pozz
Trampa, to znači da je sve transparentno. Fala izborima, pa se sve uredjuje. Imaš šansu da mu na izborima ukažeš da se to tako ne smije. Zaokruži Našu stranku!
ma ja najlakse je tako, samo je pitanje kako su dosli do te nove zgrade opstine, mislim i siguran sam da je bilo puno prljavih igara oko te zgrade opstine i neregularnih trampi koje su aminovali rukovodeci sluzbenici opstine a sve po ledima naroda................, ma ja sad treba izbore dobiti pa nacelnik (siguran da ce dobiti) poceo da sebi gradi novi dvorac hahahahahahahahha