Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citava BiH je raj za kriminalce
Dok je god HDZ na vlasti...TOČKA !!!
Nacelnik Ravnog Andrija Simunovic preko 20 godina uvestvuje i organizuje kriminal sa vrhom HDZ! Peru kriminalni novac! Kad ce sudstvo ispitati ko i odakle je napravio ogormne vile u Suskovom naselju prije Ivanjice? Odakle novac i ko gradi ogromne viletine na Ivanjici koje stoje prazne??!
Viva Las Vegas!
sta imamo pricati o opcini ravne pogledaj sta se radi u sarajevu,prvo svoje dvorište popravite pa onda drugima nesto pricat
Sta bolan drugima, pa ista je drzava, sve je nase dvoriste.
.gooUser...241874 Koja banda i mafija bi bili da vas ima više npr 50-60%
hdz bi da uptavlja državom a nemaju kadra ni za optimalan broj noćnih čuvara a kamoli što ozbiljnije
Nisu oni neopremljeni, nego nesposobni
Prije bi se reklo da su sposobni.
1 oktobar 1991 pocetak rata u BiH napadom na opcinu Ravno
clint istvud
Bosna i Hercegovina ima najbolje političare. "Tjeraju" (stalno tako čitam) vlastite građane u Njemačku,Austriju,Švedsku, države gdje je prosječna plaća 2500€. Da ne valjaju tjerali bi Bosance i Hercegovce u azijske i afričke države gdje su plaće od 100 do 300€.
Čim su krivousti na vlasti stanje se zna
Škutorijada, Prosjaci i sinovi, sve davno rečeno i pretočeno u TV seriju, ali nikad do kraja odgledanu!!!????
Ako je na jugoistoku, i tik uz Hrvatsku, jel nam to onda Hrvatska dodje istocni susjed :)
Ona nam dodje dušman,nikako susjed.
To je ona opcina Ravno koju su Srbi napali ,a Alija izjavio: To nije nas rat. Prema tome zamolio bih Muslimane da uopce ne komentiraju nista jer ne tice se vas sto se dogdja u hrvatskoj opcini Ravno.
Na zahtjev JNA da regruti iz BiH idu na hrvatsko ratište ta je izjava bila..kao hvala za spašenje Hrvatske tim potezom, dobije tu propagandu
Nezahvalni susjedi, da ne bi Bošnjaka pola Hrvatske bi bilo u sastavu velike Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)