Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno gledajuci ovo je skup bolesnika za vlascu.Kada bolje sagledamo situaciju oni se zele boriti protiv volje vecine djikana u RS.sto znaci pogresno.Treba imati program i sam taj narod (djikane)prevesti na svoju stranu zasto oni nemaju snage.Znaci trla baba lan da joj prodje dan.Vise vi ucvrscujete svoju stolucu iz koje je lakse lajati pa neka je malo i manja plata..djikan ko djikan.
Hocel ovi priznat Genocid i etnicko ciscenje na Bosnjacima?
Nova politička prevara u RS. Prave opoziciju koja je kao drugačija od pozicije...hehehehehe Prevara za narod i svijet!!!
Ma uhapsiće Mektić Dodika, do kraja mandata, evo glava.